Kod Tompe zgažena dva policajca

U nedelju u zoru vozač minibusa zgazio je dva policajca koji su radili kontrolu na glavnom putu 53 kod Tompe.

Prema još nepotvrđenim informacijama za volanom je bio Srbin koji je zaspao, zbog toga nije video policajce koji su nosili zaštitne prsluke. U nesreći su povređena dva policajca sa granične ispostave na Kelebiji, jedan je u stabilnom stanju prenesen u bolnicu u Kiškunhalašu, a drugi policajac je prenet na kliniku u Segedinu u teškom stanju i životno je ugrožen, piše internet stranica baon.hu.

Ovim povodom obratili su se Glavnoj policijskoj kapetaniji županije Bač Kiškun, a u pisanom odgovoru stoji: „Na 53. glavnom putu 61.350-tog metra u toku kontrole na putu vozilo koje je prošlo pored nas zgazio je dva policajca koje su bolničari,  radi saniranja povreda, preneli u bolnicu. Okolnosti pod kojima je došlo do nesreće istražuje odeljenje za javni saobraćaj Policijske kapetanije Kiškunhalaša“.

 

RTV PannonKOMENTARI

 1. Pera kaže:

  Sad su ležeći policajci…

 2. Istina... kaže:

  Kada sam pandurima govorio da zaustavljanjem vozila kur*evitim stajanjem na sred puta sa veikim mu*ima koja za pokriće imaju malo mozga rizikuju da ih neko jednog dana pokupi cinično su se smejali. Vicevi o glupim pandurima nisu vicevi nego istina. Nažalost, nisu ti ljudi krivi. Žalosno je što Antisistem od njih decenijama sistematski pravi idiote („Službena lica“ nimalo cenjena i slabo plaćena) koji služe za obračun sa najkvalitetijim ljudima društva. Tamo gde vlada Obrnuta vertikala nema normalne budućnosti. Setite se npr. Golog otoka i ostalih kazneno-popravnih zavoda. Koliko je samo u njima stvarne Inteligecije nestalo ili prevaspitano od strane mentalno ograničenih poslušnika. Danas vladaju keramičari, šoferi, starlete i ostali šoder. Šta da radi normalan čovek u toj Nenormanosti!? Da konstantno stradajući dočeka spasenje u smrti?

 3. Jkl kaže:

  Poštovani Pera….bolje bi vam bilo da niste nista komentarisali…..sram vas bilo…..

 4. weng chun kaže:

  Sad ce zatvor pa ce se naspavat imaju lepe zatvore.

 5. P kaže:

  @Pera: nije duhovito, uopšte!

 6. Marko kaže:

  @ Istina
  Da li ste vi gospodine uopste procitali clanak u kome se jasno moze procitati da se nesreca dogodila u R. Madjarskoj i da su povredjeni policajci drzavljani te drzave. Koliko sam upoznat tamo ne postoji niti je postojao nikakav goli otok.

 7. Pera kaže:

  Ležeći policajci imaju veoma važnu funkciju u saobraćaju. Za razliku od stojećih, svoj posao obavljaju savršeno i nepotkupljivi su!
  Izuzetno ih poštujem.
  Ne znam što ste se odmah naljutili na mene.

 8. Burduš majka kaže:

  Pere čitaj opet, jeste malo nečitko al ajc…

 9. Easy58 kaže:

  @ Marko, Istina je u nekoj drugoj dimenziji, realnosti i okviru i to je to što se njega ili nje tiče.
  Zaista me interesuje zašto je bitno da je vožač SRBIN ???? Zar nije nekako prikladnije napisati da je državljanin Srbije ??? Samo se pitam onako……. jer me to uvik grizlo kad se tako šta na taj način sroči makar bilo dobro ili zlo.

OSTAVITE KOMENTAR