Krvava tuča u ulici Đure Đakovića

Tokom tuče koja se desila u ulici Đure Đakovića korišten je i nož, te je jedna osoba zadobila povrede – prenosi Pannon TV.

Prema nezvaničnim informacijama, u Subotici su se sukobile dve grupe mladih u noći na subotu oko 4 časa. Prvo je došlo do žučne rasprave, a zatim je sukob eskalirao u ulici Đure Đakovića ispred jednog lokala, u blizini Mađarskog konulata. Tokom tučnjave korišten je i jedan nož, te je jedno lice povređeno. Učesnici tuče su zadobili lakše povrede. Pripadnici policije su reagovali. Ovim slučajem se bavi Osnovni sud u Subotici.

 

RTV PannonKOMENTARI

 1. Schumi kaže:

  Pun grad opasnih momaka… potrebno je mnogo vise od povremenih racija kako bi se vaspitali i usmerili ovakvi momci.

 2. Burdus kaže:

  kafanica

 3. Dadi kaže:

  Kafanica ne radi 3 meseca

 4. X-MEN kaže:

  Onda će biti “ sova “ mesto padavičara !

 5. Grad vode nesposobni kaže:

  Za ovo ste saznali slucajno zbog tog noza, ali vec godinama unazad se svako vece okupljaju „mladi“ u parku kod zeleznicke stanice (tu je i zapoceo ovaj sukob) i svako vece od proleca do jeseni prave nesnosnu buku do jutarnjih casova.

  Osim buke, posle tih nasih divnih maldih ljudi..“neduznih“ u svakom problemu koji se desi…posle njihovih mirnih sedeljki u parku ostaje prava deponija plasticnih kesa, flasa od piva i zestokih alkoholnih pica, cigara, dzointa, ponekad i igle…rszbijena stakla, ofarbani kandelaberi, izlomljene klupe…

  Pozivam vas sve da se prosetate parkom ujutru i da prosetate i uvece da vidite suboticku omladinu, kako prosperitetno piju i prave svinjarije.

  A ako neko pomisli da pita zasto se to ne prijavi policiji…odgovor je vrlo jednostavan – komunalna zvanicno radi so 22h a vec posle 20h se nerado javljaju na telefon…a „redovna“ policija nema dovoljno ljudi i nemaju bas mnogo volje da rade posao komunalne policije, ali ipak imaju primljenih prijava mnogo po tom pitanju.

  Sve u svemu, grad nam vode nesposobni ljudi!

 6. dragan kaže:

  istina ! desio se incident ispred lipe gde je nekada bio luna park policajcu je trebalo 25min. da sa mesta okružnog zatvora izađe na lice mesta događaja , hvala bogu Ja sam bio tamo za 3 min. pa se nije desilo ništa zlobno, po moju porodicu

 7. Ludi milojko kaže:

  J… SE MILICIJI I GRADU STO SE DECA ZAIGRALA

 8. Momak iz ambasade kaže:

  Ukoliko niste upuceni u dogadjaj nemojte da pisete gluposti, nije se desilo u parku a ni ispred pekare lipe… Grupa roma ispred sove je napala dva momka koji su prolazili tom ulicom

OSTAVITE KOMENTAR