Kuća u Subotici IZGORELA, ima povređenih

U subotičkom Železničkom naselju u utorak je izbio požar u stambenom objektu porodice Dušnoki.Usled nesreće gornji deo objekta je spaljen, donji poplavljen, a šteta ogromna.

Vatrena stihija je za nekoliko sati uništila ono što su Eva i Tomica Dušnoki sticali čitav život, a Tomica je, u nameri da spase imanje, zadobio teške opekotine 2 i 3 stepena.

Zabrinuta žena koja je na društvenim mrežama objavila detalje tragedije, saopštila je kako je nesrećni Tomica jedva spasen.

– Čovek je pokušao da ugasi vatru, a moj Boris ga je izvadio dok nije bilo kasno. Užasan prizor… U bolnici je, ali bitno da je živ – napisala je ona.

On je inače tehničar u Službi hitne medicinske pomoći u Subotici i čitav radni vek spasava ljudske živote, a ovom prilikom i sam je ugrožen.

S obzirom na nemili događaj, prijatelji i komšije pokrenuli su akciju za pomoć porodici Dušnoki. U ovom trenutku im je najneophodnije da dođu do garderobe i donjeg veša, zimske obuće, zatim posteljine, peškira.

Oni koji žele finansijski da pomognu Evi i Tomici, mogu to da učine na adresi Borisa Krajgera 22 u Železničkom naselju.

 

Srbija Danas

 KOMENTARI

 1. Kenjereš Andraš kaže:

  Prava prilika, da pokažemo humanost sviju nas.

 2. Da ih vidim... kaže:

  Neka pomognu Vučićevi botovi i partijske strukture koje se „bore“ za građane.

 3. Realan (Istina) kaže:

  A gde su sada razne nevladine organizacije, fondacije, udruženja, slobodari, demokrate, zaštitinici prava, pružaoci pomoći i ostala cionistička „Milosrdno anđeoska“ agentura koja se ubi od borbe za interese građana!? Gde su lažovi i licemeri!? To je njihovo pravo lice, koje vešto kriju lažima, manipulacijom i obmanama!

  Dela, ne reči!

 4. Loto kaže:

  @Realan (istina)

  A gde ste vi što imate para za umetničko klizanje da pomognete ovoj familiji? Lepo odeš i uplatiš 50 Eur od izlivanja betonskih ploča ili više. Tvoja dnevnica je 120-150 Eur ako si ispodprosečni bauštelac u nemačkoj, ajmo dela a ne reči.

 5. Jadno kaže:

  @Loto

  Jadni ste sa tim klizanjem. Nego, gde je odgovor na pitanje o vašoj „humanoj“ agenturi? Licemeri!

 6. Loto kaže:

  Gde je odgovor na pitanje da li ste poslali novce?

 7. Osiguranje kaže:

  Zato se danas plaća osiguranje, koje pokrije u ovakvim slučajevima štetu..a ne košta puno..

OSTAVITE KOMENTAR