LEPA BRENA: Obećavam spektakl u Subotici

Lepa Brena je krajem prošle godine započela je veliku turneju pod nazivom „Zar je važno da se peva ili pjeva“, u okviru koje će 8. marta održati koncert u subotičkoj Hali sportova.
Pevačica je veoma uzbuđena zbog toga što će se posle dužeg vremena ponovo družiti sa stanovnicima najsevernijeg grada i najavljuje da ih očekuje spektakl kakav do sada nisu videli:

– Ovo je prvi koncert u Srbiji u okviru moje svetske turneje i jedva čekam da se na taj dan družim sa Subotičanima i da zajedno pevamo moje stare i nove pesme, a obećavam im pravi spektakl.

Kurir / I. E., Foto: Marina LopičićKOMENTARI

 1. ludak kaže:

  Nemoj molim te!!!!

 2. Salamander kaže:

  Jedva cekam nastup! Drzim je za rec!

 3. bac Vranje kaže:

  ako do tada ponovo „slucajno“ ne padne sa stepenica i slomije ruku, ne daj Boze

 4. avet kaže:

  Ha, ha, ona je uzbuđena zbog susreta i druženja sa subotičanima i što će sa njima zajedno moći svoje stare pesme da cvrkuće, mogu mislit.
  Doduše, i ja bih bio uzbuđen, ali ne zbog pesme i pevanja, već zbog gomile šuški koje će ona da dobije kao honorar.
  Ja kad mi se jako peva za moju dušu, napunim kadu u kupatilu vrućom vodom i tamo zavijam sve dok ima tople vode u bojleru i dok se voda skroz ne ohladi u kadi.
  Jedino je šteta što moje komšije ne cene moje kvalitete i moje pevanje, ali šta da radim kada oni očigledno nemaju uopšte nikakve sklonosti ka umetnosti i kvalitetnoj muzici.
  Ko im je kriv što nemaju sluha za prefinjenost.

 5. Sojic kaže:

  Ulaz besplatan!!!!!!!!!!

 6. Lenin kaže:

  @avet Kpmšije ti piče dislajkove! 😀

 7. josipbunjevacpravi kaže:

  Brino bunjevci te cekaju

 8. Sanela kaže:

  @avet Ženi je to posao, radi za pare a ne za kikiriki! Kome to nije jasno taj je glup. Nema potrebe da pljujete. Brena je bila i ostala najveća balkanska zvezda a vi možete iz zlobe samo da pišete ovakve komentare.

 9. avet kaže:

  @Sanela
  Pa valjda svi znamo da Žena radi za pare, a ne za kikiriki.
  I ja radim za pare, ali to jasno dajem do znanja, da JA radim za pare, a ne iz zadovoljstva ili što kažete za lovu ili kikiriki.
  Poenta mog komentara je upravo to i bio da otvoreno kažemo zašto nešto radimo, a ne da tu ona izigrava kako jedva čeka da malo pevucka sa subotičanima, jer, jeli, subotičani su nešto posebno, specijalna vrsta ljudi sa kojima na ovom svetu najviše vredi pevuckati svoje omiljene pesmice.
  A, kao umetnik, dovoljno je 2-3 pesme odslušati od Brene, i kao da ste sve njene pesme odslušali.
  Toliko o njenoj umetnosti.
  A što je pola Balkana nešto najseljačkije što postoji na svetu, nije ni čudo da je ona jedna od najvećih balkanskih zvezdi.
  Da, u pravu ste, sve ovo pišem iz neke nakupljene zlobe.
  Ni slučajno neću ići blizu Hale sportova, pa da mi ona lično plati da joj slušam sat i po njenog njakanja, zavijanja i vrištanja.
  Ih, što sam zloban, sam se sebi divim.

 10. Brenoman kaže:

  avet ti si vodja ove polovine balkana..Prvi medju jednakima-seljak nad seljacima..

OSTAVITE KOMENTAR