Lepa Brena održala spektakularan koncert u Subotici

„Brenomanija“ u Srbiji je počela i to spektakularnim koncertom u Hali sportova u Subotici, gde je pred više od četiri hiljade ljudi, Lepa Brena otvorila je veliku svetsku turneju.

Namerno ili ne, Subotica je možda i najadekvatnije mesto za početak turneje „Zar je važno da l` se peva ili pjeva“, jer je to grad gde zaista to nije važno i gde se svi jezici stapaju u jedan.

Subotički hram sporta bio je tesan da primi sve one koji su želeli da uživaju u neprolaznim hitovima, ali i pesmama sa najnovijeg albuma jedne od najvećih zvezda na Balkanu.

-Dobrodošli Subotičani i svi ostali na koncert i početak turneje „Zar je važno da l` se peva ili pjeva“, večeras je veče ljubavi i tako ćemo ga provesti – pozdravila je Brena prepunu dvoranu i zapevala najnoviji hit „Srećna žena“.

Brena je u Subotici nastupila posle dužeg vremena, a sudeći po reakcijama, publika se itekako uželela njenih pesama. Da bi ih čuli publika je došla ne samo iz Subotice, nego iz svih okolnih mesta, Novog Sada, Crne Gore, a tu su bila i dva puna autobusa iz Rumunije.

Od prvog do poslednjeg takta publika je više od dva sata pevala hitove „Kao nova“, „Grad“, „Beli se, beli moj beli biseru“, „Recite mu da ga volim“, „Mače moje“, „Dva dana ne mogu da ga ne vidim“, „Ti si moj greh“, „Robinja“, „Čik pogodi“, „Šeik“… Kao što priliči kraljici naše folk muzike, ni ovoga puta nije izostao spektakl. Na sceni su se smenjivali igrači, trbušne plesačice i nezaobilazni Šeki.

Večernje novostiKOMENTARI

 1. Just me kaže:

  Bilo je fenomenalnoooooo, hvala joj ❤❤❤

 2. avet kaže:

  Ovaj Brenin koncert i veliki broj publike u Hali sportova je dokaz da, mada geografski Subotica nije na Balkanu, Balkan je za prošlih dvadesetak i kusur godina stigao i u naše krajeve.
  Balkanizacija ovih krajeva je u žestokom razvoju.

 3. DABLIN kaže:

  @avet

  Izvini, ali pišeš gluposti.

 4. Jovanka Kuburović kaže:

  Koncert je bio fenomenalan! Ne znam ko je organizator,ali svaka čast !
  Brena je pokazala i po stoti put dokazala svoju veličinu!
  Hvala na divnom koncertu !

 5. Nada Tomić kaže:

  Ona je uvek fenomenalna, a naša publika to nagrađuje. Bravo za Subotičane!

 6. croat kaže:

  Nemam neki istancani ukus za muziku al ja kad narodnjake moram slusati vise od minute ja se sav nesto prvo unervozim a posle nekog vremena sam na rubu nervnog sloma. I nesto se pitam, moja generacija i generacije prije mene nije slusala narodnjake, onaj mali broj koji jeste smo zadirkivali da su seljosi i odakle se sad ti silni fanovi?

 7. u inat svima kaže:

  Ovaj croat slusa muziku/glazbu za prefinjene ljude …. ….recimo….. tompsona!!

OSTAVITE KOMENTAR