Lepo vreme za radove

 

Izgradnja stanova u Subotici se ovoga leta svela na potez od centra grada do Prozivke. Mimo toga postoji samo jedno gradilište u Kertvarošu i to u Kireškoj ulici.

 

Radijalac koji je bio najpopularniji kraj za izgradnju u prvim godinama 21. veka miruje. Trenutna stagnacija je posledica činjenice da privatni kapital godinama gravitira prema Prozivci, koja iz dana u dan postaje sve uređenija i čiji se broj stanovnika zbog toga povećava. A naselje sa velikim brojem stanovnika je interesantnije za sve.

 

Radijalac je zbog svog položaja i načina izgradnje u nemogućnosti da dobije male investicije koje su bitne za život običnog čoveka poput megamarketa, prodavnica brze hrane, autopraonica, benzinskih pumpi, apoteka i velikog broja drugih stvari zbog kojih se ide u centar ili neki drugi deo grada. Ali to ne znači da se ta situacija neće promeniti već iduće sezone, jer postoje investitori koji vole da grade u tom naselju.

 

U Mirka Bogovića radovi na krovu

Skele u Prvomajskoj ulici gde Cenzar stavlja demit fasadu.

 

 

U Huga Badalića rasčišćen je plac ali još uvek nije otvoreno gradilište.

U Bele Gabrića…

U Matije Gupca, Profit kreće sa krovom. Paralelno malteriše se unutrašnjost zgrade.

 

 

 

U Kireškoj ulici se zida.KOMENTARI

 1. Pitanje kaže:

  Jel zna neko ko zida onu zgradu u ulici Bele Gabrića? Nigde ni jedna tabla, nigde podaci o investitoru i izvođaču, rokovima itd… Ne znam kako ih ne obiđe neka inspekcija… Mutno mi je to, beogradski put je prometna saobraćajnica, nemoguće da niko nije zainteresovan…

 2. Pajo kaže:

  Zna se ko je investitor sa kelebija petrola!!!

 3. Josh kaže:

  Koliko se meni ucinilo pre neki dan, na zgradi kod berogradskog puta stoji razvucena zuta traka i papir gde pise da je gradiliste zatvoreno zbog, blablabla…

 4. Pajo kaže:

  Ova zgrad je po po meni fuseraj zid 25cm cigla+ 5cm stilopor  dok na prvomajskoj 25cm cigla+5STILOPOR+12CM cigla+5 stilopor a slicmo i na Mirka Bogovića gde je staklena vuna izmedju cigalja!!! A je ne OK da daju samo dve godine garancije na stanove,kada na prozor pvc je od 10 do 25 godina na cevo pestan 50g 5 godina na slavine 10godina na bojler na radiatore i sve ostalo u slobodnoj kupovini iznad deset!Pa zasto onda dve za nesto sto je u proseku 15 godina???????????????????????????????Jedan majstor<koji ima preduzece> za svoj rad postavljanja centralnog grejanja daj 20godina garancije ako se koristi pravilno i servisira se planski!!!!

OSTAVITE KOMENTAR