Leš u zgradi pozorišta

Oko zgrade pozorišta u izgradnji, na Trgu Slobode, u delu koji čini betonski skelet, skupljaju se prolaznici i zaposleni iz neposredne okoline. Na licu mesta su  hitna pomoć i vatrogasna kola, i naravno Funeroši, kao i uvek, najbrži.

Kako nezvanično saznajemo, u jednoj od prostorija neizgrađenog pozorišta pronađen je leš, kako kažu, u poluraspadnutom stanju. Prve pretpostavke su da je reč o skitnici koji je tu zanoćio i više se nije probudio.

Beživotno telo je slučajno pronašla grupa studenata arhitekture Fakulteta tehničkih nauka, koji su u pratnji profesora obilazili gradilište.

funero

funeros

699691_foto-odnosenje-lesa-iz-pozorista_fKOMENTARI

 1. Danijel kaže:

  Poznajem njega

 2. Megille kaže:

  Neštu tu ne štima ,naime svako gradilište mora imati čuvarsku službu koja je dužna da obiđe gradilište. Ovo po zakonu mora biti obezbeđeno i zbog sigurnosnih razloga. Nepojmivo da ama baš niko nije vodio računa o ovom objektu , kao ni o inventaru koja se nalazi na gradilištu. Ovo je nezapamčeni nemar izvođaća radova kao i nadzornog organa gradilišta.

 3. nekoime kaže:

  eto, curuviju nisu morali na pripizdinu na fruskoj gori da sahrane, mogli su ga u sred grada subotice ostaviti

 4. Rastafarijanac kaže:

  Siromah,
  Verovao političarima pa došao na otvaranje, ali ga nije dočekao.
  RIP.

 5. stormwatch kaže:

  Ovo samo govori o Suboticanima i koliki ste neljudi. Covek je ko zna koliko vremena bio na tom mestu, a niko nije dosao da mu pomogne ni da ga pita kako je dok je bio ziv. Stotine puta vidjen scenario lazne suboticke tolerancije, vaspitanja i brige za druge. Toliko samoziv grad ne postoji nigde u svetu.

 6. Niko kaže:

  @stormwatch
  Pa što ti nisi pokazao kakav si dobar čovek?!!!!
  Mogao si i ti da dođeš da mu pomogneš i da ga pitaš kako mu je.
  Nešto te nismo čuli i videli tamo u podrumu pozorišta da mu pomažeš..
  Što volim ovakve komentare gde se generalizuju svi subotičani kako su loši ljudi, netolerantni, nevaspitani i ne vode brigu o drugima.
  Najvažnije da si ti jedna velika ljudina, humanitarac i dušebrižnik svih ostalih koji nisu iz Subotice.

 7. @stormwatch kaže:

  U pravu si. Sledeci put kada budem prolazio centrom, preskocicu ogradu gradilista da bacim pogled ima li nekog kome je mozda potrebna moja pomoc.

 8. mj kaže:

  nekoime
  „eto, curuviju nisu morali na pripizdinu na fruskoj gori da sahrane, mogli su ga u sred grada subotice ostaviti’

  Curuviju su,nazalost,ostavili u centru Beograda a Stambolica su,takodje nazalost, zakopali (ne sahranili) na Fruskoj Gori.
  Kad vec pokusavate biti cinicni i duhoviti na ovakvu vest, predlazem da se prethodno malo bolje informisete.

OSTAVITE KOMENTAR