Lidl u Subotici otvara sledeće nedelje

Kompanija Lidl Srbija saopštila je da će početi operativno poslovanje u Srbiji 11. oktobra otvaranjem 16 prodavnica u 12 gradova širom zemlje, u osam časova istovremeno. Građani Beograda, Bora, Zrenjanina, Kragujevca, Leskovca, Niša, Novog Sada, Smedereva, Sombora, Subotice, Užica i Šapca prvi će imati priliku da se uvere u jedinstveno iskustvo kupovine koje donosi prvi savremeni diskont u Srbiji.

Otvaranje završenih prodavnica u drugim gradovima, kako najavljuju, uslediće od novembra i nastaviće se u narednim mesecima, s obzirom na to da Lidl Srbija najavljuje dalje širenje maloprodajne mreže.

„Spremni smo za otvaranje i uzbuđeni što ćemo sledeće nedelje moći da uslužimo potrošače. Verujemo da ćemo zadobiti njihovo poverenje kroz pažljivo odabran asortiman proizvoda sa najboljim odnosom cene i kvaliteta i ponudu jedinstvenih Lidl brendova koji im do sada nisu bili dostupni u Srbiji. Ovom prilikom ih srdačno pozivamo da od 11. oktobra posete svoj Lidl i uvere se zašto je kupovina u Lidlu jednostavna, bolja i povoljnija“, rekla je rukovodilac korporativnih komunikacija u Lidlu Srbija, Martina Petrović.

Lidl je, kako navode u saopštenju, za potrošače u Srbiji pripremio pažljivo odabran asortiman od 1.500 proizvoda, a na policama prvog savremenog diskonta će se naći jedinstveni Lidl brendovi, ali i proizvodi domaćih dobavljača. Lidl je više od maloprodavca hrane i posebno ga izdvajaju vremenski ograničene akcijske ponude neprehrambenih proizvoda koje se svake nedelje menjaju, pa će u prodavnicama moći da se pronađu i proizvodi kao što su mali kućni aparati, tekstil, igračke, alati, kućni dekor, oprema za baštovanstvo i još mnogo toga.

Lidl prodavnice u Srbiji su standardizovane i građene po novijem konceptu, koji podrazumeva moderniji dizajn, veći prodajni prostor, prostranija parking mesta, više prirodnog svetla, veću energetsku efikasnost i atraktivan izgled u skladu sa ciljevima Lidla – pružiti svojim potrošačima lepše iskustvo kupovine, izgraditi prijatno i sigurno mesto za rad zaposlenih i biti odgovoran prema životnoj sredini. U proces izgradnje prodavnica kompanija Lidl Srbija aktivno je uključila domaću građevinsku industriju angažovanjem 200 podizvođača – projektantskih, nadzornih i izvođačkih firmi.

Prve potrošače u Lidl prodavnicama dočekaće više od 1.000 prodavaca. Oni su, zajedno sa ostalim kolegama, u sklopu temeljnih priprema za otvaranje prošli višemesečne obuke kako bi odgovorili na potrebe potrošača. U trenutku otvaranja, u Lidlu će raditi više od 1.500 zaposlenih.

Današnjom objavom dugoočekivanog datuma otvaranja je otkriveno i da su dva lica, koja su građani Srbije u protekle dve nedelje mogli da vide na bilbordima širom zemlje uz pitanje #kosuoni, zapravo, Lidlovi eksperti za kupovinu. Oni su najavljivali upravo ono po čemu je Lidl prepoznat od strane kupaca na svim tržištima na kojima posluje što najavljuje da će ponuditi i u Srbiji – najbolji odnos cene i kvaliteta.

 

Danas Online

 KOMENTARI

 1. Tikvicki kaže:

  Sve to na kraju bude isto kao I ostale trgovine po pitanju cena.

 2. gradjanin prvi kaže:

  Meni je juce delovalo kao da su vec poceli da rade. Ajd da vidimo i to cudo pa ako bude dobar da pravi jos nekoliko. Ako ne bude neka prodju ko Metro.

 3. Anonimni kaže:

  @Tikvicki ocigledno nisi krocio/la u lidl radnju tako da susdrzi komentar. Gledaj malo pozitivnije u zivotu a ne udri po negativi. Bio sam u ldl u 10 razlicitih zemlja sirom Evrome i cena i kvalitet je 100 puta bolja od nasih proizvoda. Videceu te za koji mesec kako zaobilazis 101 ideju po gradu u koju skoro pa nikad nema ni luka ni mleka da bi dosla do ldla po jedan hleb. Poz.

 4. Onaj koga ućutkuju (a ne mogu) kaže:

  Nešto je zatajila orkestrirana kampanja protiv mene, verovatno zbog mog jutrašnjeg komentara u kome sam vam otkrio kako sam nasamario DE-HU-HR cinoističku agenturu. Očekujem da se vrate i započnu napade, možda i nekom novom aparaturom „napredne“ službe. U jednoj od mnogih svojim mentalnih masturbacija sam otkrio da je LiDL zapravo akronim za anglicizam reči „Dill“. Naravno, reč je na engleskom pošto je to zvanični jezik „Novog Svetskog Poretka“. Hteo sam da vam ostavim to kao zagonetku, ali verujem da bi se mnogi nesvesni i nepismeni stanovnici rupine rupe – „Subotička Palanka“ mučili godinama sa rešavanjem iste. Penzioneri već znaju odgovor na nju ali ćute, jer su tako učeni i njihova tišina će biti nagrađena kada konačno bude uspostavljen „Novi Izrailj“. Naime, taj „Dill“ se odnosi na tajni pakt potpisan između Austrougarske, glavnih cionista, Rusije, Amerike i UK, i, sa druge strane, zemalja „niže rase“ buduće istočne komunističke Evrope, u kome te zemlje pristaju na buduće pokoravanje od tada prividno poraženih sila NVO i cionizma.

 5. @Onaj koga ućutkuju kaže:

  K’o boga te molim da se pod hitno javiš Teši Tešanoviću da gostuješ!

 6. Ana.luppino kaže:

  Supper lidl

 7. Odaje... kaže:

  @Onaj koga ućutkuju (a ne mogu)

  Ponovo krađa nicka. Odaje vas zastrašujuče bolestan mentalni sklop.

 8. Odaje... kaže:

  @ @Onaj koga ućutkuju

  Teša!? Ne trošim život na zamajavanja i uludosti.

 9. Odaje... kaže:

  @Anonimni

  U pravu ste, jutros napisah i poslah komentar (negde se „zaturio“) da je za očekivati da će kvalitet proizvoda biti niži čak i od onih u njihovim radnjama u istočnoj Evropi. Srbija je, ipak, treća, pardon, među poslednjim zemljama sveta. Kako ono beše? „Moja velika prijateljica Anglela M.“? Očekujem da ovi što pod bezbroj nickova, i pod mojim starim, pišu na faličnom srpskom, koji vuče na dojče-kroatiše, opletu po meni.

 10. Onaj koga ućutkuju (a ne mogu) kaže:

  @ @Onaj koga ućutkuju
  Rado bih prihvatio njegov poziv, ukoliko je on spremam da dođe do zemlje mog prebivališta. Ja se u Srbiju više ne vraćam.

 11. punisher kaže:

  Ako ce roba biti iz uvoza onda nista ne vredi

 12. Pumpi kaže:

  Ja često odem u Segedinski Lidl i veoma sam zadovoljan,videćemo kako će biti kod nas

 13. Pajo kaže:

  Ma to nista nevalja! U koliko sati otvara?Treba da kupim neke cokolade i bonbone njihove robne marke koje obozavam!

 14. Megatron kaže:

  Dildo

 15. Becirevic Ljubica kaže:

  GDE CE SE NALAZITI LIDL, U SUBOTICI, MISLIM KOJA LOKACIJA?

OSTAVITE KOMENTAR