Literarni konkurs: To je bio raspust!

Da podsetimo!!!

Još desetak dana ostalo je da svoje utiske sa raspusta stavite na papir i ubaciti u specijalno dizajnirane kutije koje se nalaze u svim Delfi knjižarama. Najboljih 40 autora biće nagrađeno mobilnim telefonom, Alcatel 1X, koji ima mogućnost otključavanja i zaključavanja pomoću prepoznavanja lica i displej od 5,3 inča.

Literarni konkurs Lagune i Alcatela: To je bio raspust!

Kompanija Alcatel, u saradnji sa izdavačkom kućom Laguna, organizuje literarni konkurs na temu „To je bio raspust!“ Konkurs je namenjen svima između 7 i 18 godina, a trajaće do 30. septembra. Četrdeset najboljih autora radova biće nagrađeni mobilnim telefonom Alcatel 1X. Istaknuti članovi žirija Ljubivoje Ršumović, Uroš Petrović, Jelica Greganović i Zoran Penevski izabraće pobedničke radove.

Početak školske godine neki vole više, a neki manje. Ono što uglavnom obeleži septembar jeste prepričavanje dogodovština s raspusta. Naravno, jedan od prvih pismenih radova bude na temu letnjeg raspusta. Kompanija Alcatel i izdavačka kuća Laguna žele da dodatno podstaknu školarce da budu kreativni. Svoje radove i podatke (ime, prezime, godina rođenja, broj telefona i mejl adresu) učesnici mogu ubaciti u specijalno dizajnirane kutije koje se nalaze u svim Delfi knjižarama. Najboljih 40 autora nagrađujemo odličnim mobilnim telefonom, Alcatel 1X, koji ima mogućnost otključavanja i zaključavanja pomoću prepoznavanja lica i displej od 5,3 inča.

Na dodeli nagrada 40 najboljih autora družiće se sa članovima žirija i predstavnicima kompanija Alcatel i Laguna.KOMENTARI

  1. Realan kaže:

    Otkud ikom pravo da zadire u privatnost deteta i od njega traži da o njoj piše sastave? Škole čak prete slabom ocenom ukoliko se dete tome odupire. To su institucije za programiranje poslušnih nemislećih robova. Pogledajte partiokratiju!

OSTAVITE KOMENTAR