„Mađarski pokret“ u koaliciji sa Demokratskom strankom ?

Stvaranje ozbiljnog opoziconog bloka naspram koalicije SNS – SVM, koja je najavljena za prolećne izbore, nameće savez koji bi zaobišao male i nepouzdane stranke čiji se odbori formiraju na brzinu a isto tako i rastaču posle izbora. Demokratska stranka u Subotici najbliža je koaliciji sa „Mađarskim pokretom“ koga čini dojučerašnja elita SVM – a. Kao pas i mačka, ove dve političke struje koje zastupaju vojvođanske Mađare, ne mogu se naći na istoj strani, stoga se ovaj savez prirodno nameće.

Današnji Blic je već ukalkulisao Jenea Maglaia na listu DS-a , ali je aktuelni gradonačelnik izjavio da je to „novinarska patka“ i da ga do sada niko nije konsultovao u vezi toga.

Maglai Gojko radic ilija maravic suboticaKOMENTARI

 1. STeve kaže:

  Oni jesu projekat DS-a.

 2. antifašista kaže:

  Ma i sa crnim Đavolom, samo da nije SNS

 3. JAPAJA kaže:

  Od kako postoji DS nikad nije isla sama na izbore. Uvek su kalkulisali sa kime bi osvojili najvise mesta. Njih interesuju samo mandati i jahanje gradjana po svaku cenu. Jedino SVM i DS mogu polizati sve ove odvratne medjusobne pljuvacine proteklih godina,

 4. @JAPAJA kaže:

  DS interesuju samo mandati?!

  A koalicije SNS-a sa kurtom i murtom ne spominješ? PUPS, Vulin, Drašković, Ljajić, Karić??

 5. zorandjala kaže:

  Posto mi je predhodni komentar izbacen pokusacu da to sto sam tamo pitao pitam bezbolnije.Madjarski pokret je osnovan i verujem tako i registrovan kao NEPOLITICKA organizacija ,Onda treba da se tako i ponasa da se nemesa u politiku i nesklapa politicke poslove sa bilo kim.Kakav bi komentar izazvao sporazum da udruzenje sportskih ribolovaca sklopi sporazum sa SNSda zajedno izadju na izbore?Gospodo iz ovog pokreta pokrecite nesto sto nema veze sa politikom ili se ponovo registrujte ukoliko to zakon dozvoljava.Nadam se da ovim komentarom nisam nikog uvredio ako jesam molim za izvinjenje.

 6. S&S kaže:

  za zorandjala
  SNS bi bio jako sretan kada bi sklopio sporazum koji pominješ, jedino je problem što se tu pitaju i sportski ribolovci, a znaš njih mnogo su probirljivi.

OSTAVITE KOMENTAR