Maglai: Popraviti zaštitnu ogradu na Majšanskom mostu

Neophodno je da se oštećena zaštitna ograda na Majšanskom mostu pod hitno sredi, poručio je lider Pokreta građanske Subotice, Jene Maglai, na konferenciji za medije koja je simbolično održana pored Majšanskog mosta. Maglai je podsetio da je ograda probijena prilikom saobraćajne nezgode koja se dogodila pre tri meseca, i pozvao nadležne da što pre poprave ogradu zbog, kako je rekao, bezbednosti građana koji svakodnevno prelaze most. On je dodao da za sanaciju oštećene ograde nisu potrebna velika sredstva, a ukazao je na još jedan problem koji se tiče zapuštenih parcela i objekata u ulici Jovana Mikića koje je, kako je naveo, grad otkupio pre dve godine, a koje su zapuštene i zarasle u korov.

RTV Yu ecoKOMENTARI

 1. Pajo kaže:

  Ne treba vi da se bavite time!To je posao gradskih sluzbi !Oni rade svoj posao dobro! I sada traze pocinioca tog ostecivanja ograde!Nego tesko je pronaci ko je to unistio jer je huligan pobegao sa lica mesta! A auto skojim je bezao odnela je slep sluzba koja radi na crno a policija je uvidjaj uradila u privatnoj praksi pa sada osiguranje vozila nesnosi odgovornost jer ograda mosta je van garantnog roka pa je stime steta ispod osnove za isplatu stete!

 2. rax kaže:

  o isten, segits meg benünket! subotica sva urusena, korupcija i nestrucnost, kriminal cveta, a maglaiu najveci problem ograda na majsanskom, ovi sns-ovci ce vladati do bezkonacnosti, kakva nam je opozicija.

 3. Ego kaže:

  @Pajo
  Demantovao si sam sebe.
  Ako stručne službe rade dobro, zašto mesecima ograda stoji tako.
  Zašto grad ne popravi sa svojim „stručnim službama“ pa onda naplati dotičnom kada se nađe ? Zar sigurnost građana zavisi od toga da li se krivac našao ili ne ?

  Drugo, stvarno je žalosno da ovakve stvari moraju političari i da pominju. Ali, ako vlast otvara septičke jame, autobuska stajališta ili pružne prelaze onda je logično da se opozicija bori za ogradu majšanskog mosta.
  Sve ste obesmislili usrani političari.

 4. Buby kaže:

  @Ego
  Poznata reč ironija?

 5. Megille kaže:

  Važno da je naplata poreza u Subotici 99 % ,a gde se troše ta sredstva? Za popravku ograde koja još malo pa će pasti na visokonaponske željezničke kontakne kablove sigurno ne , jer je pitanje vremena kada će se taj deo ograde odvojiti od korodiranih stubova koji ih drže . Ali koga to briga ??
  Drugo: Sama metalma konstrukcija mosta je u toj meri oštečena korozijom da je pitanje vremana kada će se porušiti na međunarodnu prugu koja spaja Srbiju i Mađarsku.Sve ove konstatacije mogu se poveriti vizuelnom kontrolom i utvrditi da je statika samog nadvožnaka je u kritičnom stanju. Svaka inspekcija koja je zadužena kontrolom saobračajnica već bi davno zatvorila ovaj nadvožnjak za saobraćaj da se izbegna nesreća sa nesagledivim posledicama…Gde su inspekcijske službe koje građani Subotice od svojih 99% poreza plaćaju ???

 6. Ss kaže:

  On je sad nasao da pametuje, a dok je on bio na vlasti mnoge stvari su isto ovako stajale predugo.

 7. Istina kaže:

  Samodestruktivni Antisistem podrazumeva da ne postoje nikakve zaštite dela ljudi. Otud sve neispravne zaštite, pa i ograde, ne da ne treba sanirati nego ih treba eliminisati, samo tako će depopulacija zarad democida biti uspešnija.

 8. Ego kaže:

  @Buby
  Naravno ali sam siguran da Paja nije.

OSTAVITE KOMENTAR