Majka ubijenog: Filip vozio umornog druga na salaš

Ljiljana Vilotijević, majka ubijenog Filipa, skrhana strašnom tragedijom koja je zadesila, kaže da je njen sin, inače student Visoke tehničke škole u Beogradu, u petak oko 22 sata, posle večere, iz Novog Sada sa prijateljem otišao za Suboticu. Kasnije joj je javljeno za sinovljevu smrt.

Kako pišu „Novosti“, žaleći se na umor, Filipov prijatelj Alen Kurina ga je zamolio da sedne na mesto vozača, i da vozi do Palića, odnosno njegovog salaša, što je Filip i učinio. Na putu do tamo, po nezvaničnim saznanjima, primetili su crni “mercedes” bez registarskih oznaka. Prošli su i nastavili dalju vožnju.

Vilotijević i Kurina su primetili da ih “mercedes” prati, zbog čega je Filip dodao gas, pokušavajući da im umaknu, uzanim neosvetljenim putem.

U jednom trenutku, kada su, kako nezvanično saznajemo, Vilotijević i Kurina okrenuli auto polukružno, ispred njih je bio “mercedes”, iz kog je iz potpunog mraka zapucano u njihovom pravcu, pretpostavlja se iz “heklera”. Meci su prošlo kroz šoferšajbnu, a Vilotijević i Kurina su, pokušavajući da pobegnu odatle, prednjim delom BMV-a upali u vodu.

hro-u-vilotijevica-(1)_620x0

Večernje novosti

 KOMENTARI

 1. kuku kaže:

  I ja sam student a nemam ni BMW, ni Mercedes a ni Salas… i tako…

 2. Znaš li... kaže:

  majko, kako ti sin već zaradi BMW, sa 28 godina? Znaš li majko, koliko ti je sin porodica unesrećio? Znaš li majko, koliko je dece u groblje otpremio? Znaš li majko, koliko je roditelja u crno zavio? Ne naiđoh na izjave saučešća od njegovih kolega sa VTŠ iz Beograda.

 3. stormwatch kaže:

  Da li onaj drugi Crni BMW slucajno ima AK u registraciji jer pripada tom umornom prijatelju, ili je to samo extra slucajna slucajnost?

  Koliko momaka i devojaka godisnje umre u Subotici i Vojvodini od predoziravanja?

 4. fakat kaže:

  Ja mislim da je A.K.-ov beli BMW X6. Taj auto vozi po gradu. Sa svojih 25 godina

OSTAVITE KOMENTAR