Marihuana preko Bačkih vinograda

Pripadnici Uprave granične policije i Policijske uprave u Subotici zaplenili su na Graničnom prelazu Bački Vinogradi šest kilograma marihuane i uhapsili S. L. (1979) iz Subotice, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.

Policija je saopštila da je prilikom kontrole vozila kojim je osumnjičeni upravljao, policija pronašla 19 paketa, ukupne težine šest kilograma ove opojne droge.

Osumnjičenom je po nalogu višeg javnog tužioca određeno zadržavanje do 48 časova nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti sproveden tužilaštvu u Subotici.

 

KurirKOMENTARI

 1. Simic kaže:

  Komisijski spaljujem. Dugogodisnje iskustvo. Uigran tim.

 2. Vlada kaže:

  Pravda za marihuanu!

 3. jimmy kaže:

  Šta će biti kada se jednom legalizuje ta biljka? Dali će država da plati obezštećenja svim tim pohapšenim ljudima? neminovno je da legalizuju Marihuanu, svi je sve više i više koriste, kako u medicini, tako i u drugim industrijama. A to da je opojna droga je samo izvikana stvar, jer svi oni što pljuju po njoj, nemaj veze o životu.

 4. Mister No kaže:

  Prodajem povoljno državne i vojne tajne. Ponude slati na adresu, izdajnik @ gmail.com

 5. 007 kaže:

  @ Mister No
  Da li to uopste nekome treba?

 6. Mister No kaže:

  @ 007
  Izgleda da ne,niko se ne javlja. Prodato je ono šta je vredelo,kasno sam objavio tender. Taman sam se ponadao da ću biti izdajnik,to je popularno i unosno. 🙂

OSTAVITE KOMENTAR