Marija Šabić kreira haljine za mis Srbije i Crne Gore

Subotička modna dizajnerka Marija Šabić započela je saradnju sa Kristal klubom kompanije Svarovski a neke od prvih kreacija brenda nastalog tom saradnju su haljine za mis Srbije i Crne Gore na izboru za najlepšu ženu sveta.

 

Haljine novog brenda ekskluzivne odeće „Crystal Club with Swarovski elements & Marija Šabić“ na jedinstven način ukrašene su „Swarovski“ kristalima iz najnovije kolekcije.

 

Haljina za izbor Miss World za mis Srbije Bojanu Lečić nosi naziv „Ruže iz tajnog vrta“ a za mis Crne Gore, Nikolinu Lončar kreirana je haljina „Nežni koraci vetra“.

 

Kreatorka kaže da je Bojana Lečić „neodoljivo podseća“ na modernu englesku princezu Kejt Midlton pa tako njena haljina predstavlja ono što je prepoznala kod nje – „šarmantni spoj modernog i tradicionalnog, skromnost, otmenost i odmerenost“.

 

„Haljina je izrađena od tafta, ukrašenog ‘Swarovski’ kristalima i nežnim, ručno izrađenim ružama od tila“, rekla je Šabić za Tanjug i dodaje da kombinacijom ovih materijala, naglašava spoj snage i ženstvenosti.

 

Za mis Crne Gore, koju kreatorka opisuje kao devojku široke duše, očaravajućog osmeha i harizme, dizajnirana je haljina čiji je korset ukrašen „Swarovski“ kristalima, dok je suknja sva od ručno plisiranih volana od tila.

 

Sa snimanja u Subotici ispred Rajhlove palate

 

Bojana Lečić

Nikolina Lončar

 

Fotografije: Danilo Vasić

Izvor: TanjugKOMENTARI

  1. sneza kaže:

    jaoooooooooooooooo haljine su divne,ma prelepe ….. 😉

OSTAVITE KOMENTAR