Marko Žigmanović fascinirao Željka Bebeka

Marko Žignaović iz Subotice, u večerašnjoj prvoj emisiji šoua “Nikad nije kasno“, uspeo je da svojim vokalom fascinira Željka Bebeka, koji mu je nakon nastupa uputio pozov da bude specijalni gost na njegovom koncertu 4. novembra u Sava Centru.

marko
45-godišnji Marko iz Subotice, samouvereno je izašao na binu i zapevao pesmu upravo specijalnog člana žirija Željka Bebeka „Šta bi dao da si na mom mestu“. Njegov fenomenalno vokal, bukvalno je bez daha ostavio tročlani žiri šou „Nikad nije kasno“, a poseban utisak ostavio je na Bebeka, koji nije mogao da poveruje da neko ima toliko sličnu boju glasa, kao on.

„Ja sam fasciniran. Evo voleo bih da 4. novembra budeš specijalni gost na mom koncertu i Sava Centru“, rekao je Željko i izazvao gromoglasan aplauz u studiju, dok je kod takmičara probudio neverovatme emocije, da su mu čak u jednom trenutku zaisuzile oči.

Potom je Vesna Zmijanac, zamolila Bebeka da izađe na scenu i zajedno sa Markom otpeva pesmu „Sinoć sam“. Njihov duet, oduševio je sve prisutne u studio, a takmičar iz Subotice ispunio je svoj životni san, da zapeva sa rok legendom na sceni.

 

SvetplusKOMENTARI

  1. Lunja kaže:

    Čestitam Marku.Lepo je čuti i lepe stvari iz ovoga Grada.

OSTAVITE KOMENTAR