Međunarodni voz iskočio iz šina u Subotici

Međunarodni putnički voz, juče je dolazeći iz Mađarske pri ulasku u subotičku železničku stanicu iskočio iz šina. Subotički železnički čvor već neko vreme trpi zbog jedne havarije koja se desila pre izvesnog vremena. Tada je oštećen ceo „portal“ pa vozovi koji idu iz stanice, sada do fabrike Pionir voze vrlo malom brzinom (10 km/h) i već u startu obezbeđuju sebi kašnjenje. Donji stroj je loš i star, davno zreo za remont pa kada je ovako vlažno vreme dolazi do ispadanja i iskliznuća češće nego obično. O popravci još nema zbora.KOMENTARI

 1. Podrska kaže:

  Bravo za gradsuboticu.Vi pisete o svim vestima i ne poltronisete se.

 2. Pera kaže:

  Zaostali smo skroz.Sramota id zemlje.Dokle su nas doveli nasi mocnici i politicari.Zivimo u 21 veku a nemamo nista uredjeno.Nista ne funkcionise kako treba.Bruka!

 3. Vuk kaže:

  Jskocio je i Kenedy pre 2 nedelje ali o tome ne smeju da pisu nao i nista protiv S S ili Labana grkljandziju..

 4. Posmatrač kaže:

  Samo opušteno, evo uskoro se vozimo novim brzim prugama 160 km/h…. jel to beše ove godine bio rok za završetak?

 5. SISTEM TE LAZE, NEVERUJ STA TI KAZE kaže:

  @ Posmatrač
  Aha i nadletace ih 12 Vulinovi MiG -29 i stnica ce mu biti pored Beograda na vodi

 6. S&S kaže:

  Hej! 21 vek! 10 km na sat i voz iskoči iz šina. Mnogo napredno.

 7. Pravdoljub kaže:

  Ostali mediji ćute! ZAŠTO??? pa jasno dobili su novac da bi izveštavali „OBJEKTIVNO I NEPRISTRASNO“ -komedija za sada ali mogla je da bude tragedija i to velika tragedija nedao je Bog i nikom ništa i nebi bilo da ovaj medij nije ovo objavio. Bitno je da na sva zvona izveštavaju kada rikne neki klipan iz BOT redova ili nam zamazuju oči nevažnim stvarima.

OSTAVITE KOMENTAR