Milioner još nepoznat, ali za trafiku svi znaju

Sinoć je izvučena rekordna sedmica na lotou, a dobitni tiket je uplaćen u subotičkom Železničkom naselju. Iako je to mesto sa redovnim mušterijama, prodavci ne mogu da pretpostave ko je srećni dobitnik, dok su komšije – skeptične.

Moto Loto-a je „nikad se ne zna“. A za ovu trafiku se ipak zna. Posle šestice na ovom mestu uplaćena je i sedmica. Trafika se nalazi u sklopu pijace na Železničkom naselju, a nekom je srećne ruke bila Magdolna Berec. Ima redovne mušterije koje svakoga utorka i petka uplaćuju svoje loto kombinacije, ali ne može da pretpostavi ko je od njih srećni dobitnik.

RTV

„Ne znam stvarno koga sam obogatila, ali neka mu je sa srećom i sve najbolje mu želim u toj velikoj svoti što je dobio ili dobila, ne znam“, poručuje prodavačica.

Stanovnici Železničkog naselja skeptični – neki ne veruju, pojedinci ne bi ni voleli da dobiju toliko novca, a jedna bakica kaže da bi sav taj novac trampila za zdravlje.

„Ja sam dobio već tri šestice, tako da, sedmica se na neki način oteže, oteže, oteže, dok ne naraste. Pa onda neko uzme – da li je to lutrija, da li je to Vlada ili neko drugi“, tvrdi jedan gospodin.

„Nisam dobio ništa juče, ali evo, došao sam da platim ponovo. Nikada se ne zna kada ću možda jedanput doći na red“, dodaje drugi višegodišnji igrač lotoa.

„Ja nisam dobila, a onaj ko je dobio on se neće tu pojaviti“, tvrdi jedna od gospođa sa pijace.

Ovaj dobitak ostaće upamćen i kao rekordan u istoriji Državne lutrije Srbije. Do kada? Nikad se ne zna.

RTVKOMENTARI

 1. Saša kaže:

  „Potera za Srećkom“ premijera u Subotici :-/

 2. ffilozoff kaže:

  70,000 ljudi,sokici,sendvici,autobusi,obezbedjenje…?

 3. Anonimni kaže:

  phahah kamere se pregledaju tajming uplate i eto dobitnika sazna se sve

 4. Konentar kaže:

  Cemu sva ta frka oko srecnog dobitnika. Mislim da bi to u nasoj drzavi trebalo biti diskretno. Previse je lopova i mafijasa u subotici. Oladice ga neko za te pare

 5. Daja kaže:

  Takvi veliki dobici se i zato kriju. Cak da se sazna ko je srecan dobitnik, cisto sumnjam da bi, osim lopova, bilo ko imao koristi od toga. U svakom slucaju ko god da je neka mu je sa srecom i dobro ih iskoristio.

 6. stormwatch kaže:

  Mene bas interesuje zasto vas sve interesuje ko je dobitnik? To je samo njegova privatna svar, nicija druga. Ako ste kivni a znam da jeste, igrajte i vi loto….sreca prati ljude iskrena srca i dobrih namera.

 7. Istina... kaže:

  Nagradna igra „Pažljivo liži“: Dobitnika Ciganina (oni sami ne priznaju globalistički novonaziv Rom) častili su novim kombijem i nešto keša. Premiju su uzeli Agenti banksteri. Novi svetski poredak mnogo košta.

 8. Nabob kaže:

  Dobitnik mora po svaku cenu da sacuva anonimnmnost. Najbolje mu je otseliti se nekuda daleko gde ga niko ne poznaje. Nije samo problem u gangsterima i banditima svih sorti i kolora koji samo cekaju priliku da dobitnika opljackaju. Daleko veci problem su tzv. „humanitarci“ koji salecu dobitnika (ili dobitnicu) non-stop trazeci donacije te za ovo te za ono. Tome treba dodati nove prijatelje koji se odjednom pojavljuju sa svih strana i motaju se oko zrtve i pokusavaju da izmame kakvu „pozajmicu“. Ne treba zaboraviti i one koji traze novac za bolesnu decu, i lekove i na kraju ni finansijske „savetnike“ koji imaju odlicnu ideju kako da uvisestruce novac od lutrije i sve to samo za jednu malu i skromnu proviziju, jer oni svoje usluge daju iz cistog covekoljublja. Proviziju naplacuju u napred. Tu su naravno i razne sponzoruse kao slag na tortu. Nije lako biti milioner.

OSTAVITE KOMENTAR