MINI LABORATORIJA Policija u Subotici zaplenila četiri kilograma marihuane

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Subotici zaplenili su više od četiri kilograma marihuane i uhapsili A. K. (1985) iz Subotice, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.

Kako se navodi u saopštenju MUP-a, policija je u kući osumnjičenog pronašla mini laboratoriju za uzgoj marihuane u veštačkim uslovima, šest tegli sa ukupno četiri kilograma i 163 grama marihuane, 658.000 dinara, 1.020 evra, 500 dolara i 50 švajcarskih franaka, za koje se sumnja da su stečeni prodajom narkotika.

Osumnjičeni je, uz krivičnu prijavu, priveden višem javnom tužiocu u Subotici, a nakon saslušanja sudija za prethodni postupak odredio mu je pritvor do 30 dana, dodaje se u saopstenju.

 

TanjugKOMENTARI

 1. Nepravda kaže:

  Ne date ljudima da žive od sopstvenog rada.

 2. Vlada kaže:

  Alkohol je vise droga nego marihuana. Ali nije svet toliko zatucan oko toga, koliko su ovi sto drze crne pare.

 3. Vivax kaže:

  @Vlada
  Nijedna vrsta narkotika u bilo kom obliku nije dobra, pa stoga ne vidim razlog za osudu ove akcije policije. Po meni bi i alkohol i cigarete isto tako trebalo zabraniti kao i sve vrste droga. Mislim da bi ovaj svet bio mnogo lepse mesto bez toga.

 4. Vlada kaže:

  @Vivax
  Ja se generalno ne slazem sa zabranjivanjem. Radije bih da sve bude u legalnim tokovoma jer to ima mnogo prednosti i za drustvo i za korisnike. Jedino bi prodavcima bio problem, ali se vremenom i to ispegla.

 5. Jox kaže:

  Čoveče, Subotičani se uvek žale na druge kako im uneređuju grad, a Subotica ubedljivo najkriminalniji grad u zemlji.

 6. JJ kaže:

  Kanabis je lek!!

OSTAVITE KOMENTAR