Mis štranda – Olga iz Čantavira

Olga Perović iz Čantavira proglašena je za „Mis Štranda 2012” na završnoj gala priredbi tradicionalnog izbora u organizaciji dnevnog lista na mađarskom jeziku „Mađar so“ i lokalne samouprave opštine Kanjiža. Ona je ponela pobedničku lentu i krunu lepotice plaže prema oceni žirija u kome su bili predsednik Nacionalnog saveta Mađara dr Tamaš Korhec, predsednik kanjiške opštine Mihalj Njilaš i druge istaknute ličnosti.

 

 

Na završnoj priredbi na kanjiškom „Štrandu„ na obali Tise u konkurenciji je bilo 20 devojaka, koje su odabrane na kvalifikacionim priredbama u Adi i Bačkoj Topoli, između 57 učesnica iz vojvođanskih mesta. Prema odluci žirija za prvu pratilju „Mis Štranda 2012” proglašena je Edina Tot iz Ade, a za drugu pratilju Tamara Tot iz Bačke Topole.

Ukusi žirija i publike su se razlikovali pa je prema glasovima publike za najlepšu proglašena Sintia Levai iz Čantavira, prva pratilja joj je Elvira Juhas iz Stare Moravice, a druga pratilja Anet Nemet iz Čantavira. Za mi fotogeničnosti izabrana je Edina Kiš iz Gornjeg Brega i mis osmeha Monika Tostaš iz Subotice.

 

Lévai Szintia

žiri

A három különdíjas (posebne nagrade)

 

Magyar szoKOMENTARI

  1. mctunn kaže:

    gde su njih nasli

OSTAVITE KOMENTAR