Mladi pevali šlagere

Osam mladih subotičkih pevača podarilo je sinoć subotičkoj publici još jedno veče nostalgije. Mladi pevači i njihovi gosti izvodili su stare šlagere. Specijalni gosti bili su hitmejkeri Kornelije Kovač i Gabor Lenđel.

Dušan Svilar, Martina Tot Kiralj, Ivana Vucelja, Ivana Vojnić i mnogi drugi mladi subotički pevači vratili su svojim izvođenjima šlagera publiku u prepunoj Velikoj većnici Gradske kuće nekoliko decenija unazad i evocirali im uspomene koje datiraju iz vremena kada su taktovi šlagera prvi put izvedeni.

kornelije kovac vecnica

Specijalni gost večeri bio je poznati domaći kompozitor i tekstopisac Kornelije Kovač.

Organizator koncerta je Udruženje za afirmaciju mladih talenata.

Ovim su nastavljene večeri nostalgije, koje su do sada organizovane u sklopu obnovljenog Festivala Omladina, a gde su ranije nastupali Ibrica Jusić, Leo Martin i prijatelji Kornelija Kovača.

Organizatori tvrde da ne odustaju i da će nostalgična publika može računati na slične večeri i u budućnosti.

 

RTV Yu ecoKOMENTARI

  1. Aleksa kaže:

    Organizatorima ovih koncerata bih preporucio da se vrate malo dalje u proslost, pa da organizuju koncerte posvecene nekada poznatom kompozitoru,poreklom iz naseg grada, Dragomiru Risticu, a i Josipu Kovacu, koji je u saradnji sa njim komponovao nekoliko uspesnih slagera.

  2. TIHOMIR kaže:

    Molio bih gospodina Aleksu da se javi tihomiru mišiću sa sajta sva ta muzika na mejl misicfi68@gmail.com radi razmene podataka o subotičkoj muzici

OSTAVITE KOMENTAR