Molba jedne žene – subotičkim lopovima

U utorak oko podneva isped Aleksandrovačkog groblja u Lovćenskoj ulici, dok sam bila na sahrani bliskog rođaka, obijen mi je auto i ukraden crni ranac. U njemu mi se nalazio telefon, novčanik sa novcem i apsolutno svim dokumentima na moje ime. Prijavila sam policiji i napravili su zapisnik. Molim Vas ako je ikako moguće da objavite da tražim svoja dokumenta, i druge slike i uspomene iz novčanika. Telefon i novac ću prežaliti, ali bi mi bilo lakše ako bi ostalo bilo vraćeno.

 KOMENTARI

 1. (ba)laban kaže:

  Garavi operišu oko groblja.

  I ja sam prošao slično pre 15-tak godina. Policija se ni ne trudi da išta preduzme, ali zato stanu na put i oderu te za nevezivanje pojasa. To im je postao glavni posao, a jurnjavu za lopovima su ostavili nama, s tim što će nas da terete ako tog lopova pronađemo i prebijemo.

  Smešna država… Šta reći?

 2. Zoltan Voss kaže:

  Nehajnost .

 3. Sofronije kaže:

  Napraviti sačekušu, „majstorima“ obe ruke slomiti u laktu nek ostanu bogalji za ceo život, i molim lepo…

 4. JaPaja kaže:

  Nazalost, policija zna ko su i po imenu i prezimenu. Ne preduzimaju nista. Vikendom ih najvise ima na Mlecnoj pijaci, a policajaca i komunalaca ni od korova. Obicno sede po kaficima i vozikaju se sluzbenim kolima. Moj savet je da obratite paznju a ako ih uhvatite ni za zivu glavu ne zovite policiju jer ce ih vec nakon pola sata pustiti. Najbolje je da se ne oslanjate ni na policiju ni na tuzilastvo a pogotovo od sudija vec pravdu uzmete u svoje ruke. Od drzave nema hleba.

 5. Dejana kaže:

  Dokumente probajte trazite vi ,jer ima malo sanse da izbacio lopovi tu blizo okoline ….pre decenija mi naslismo jedan novcanik u krovni limeni kanal kad renovirali smo nas dom ……vratilismo vlasnik ,nazalost bilo je totalno pokisne …slicno se desava ..kradili su iz kole …

 6. grabi kaže:

  to se desavalo i desava ali novcanik i telefon i dokumenti se ne ostavljaju u kolima kad ides na sahranu telefon izgasis vovcanik u torbu sigurnije je nego u kolima posto znam osobu koja je isto ostavila u kolima 100.000 dinara nikada milicija nije nasla pocinioca oni najradije sedu po kaficima oko gradske kuce ili negde odu sluzbenim kolima sigurnije him je piti pice negde nego se sa lopovima svadati

 7. Dr. No kaže:

  @ JaPaja : Kao po Američkom ustavu ,narod da se naoruža ,da odbrani svoju porodicu od lopova a i od same države ako su im prava ugrožena…

 8. JaPaja kaže:

  @Dr.No
  Tacno tako ali oruzje su nam debelo naplatili i oteli pa sad mogu da preprodaju koliko je od gradjana oduzeto. Vrte stalno jednu idiotsku pricu da zele postici americku demokratiju i americke slobode a to ce se desiti mozda 3050 godine. Reketiranjem , dilovanjem , izdavanjem licnih dokumenata mimo zakona, raznih dozvola ….. se podjednako bave i ljudi koji bi trebali da sprovode zakone i oni van zakona. Dovoljno je procitati novine. To je postao slobodan biznis jer da nije nebi se u novije vreme medju dilerima pojavili pored policije i svestenici , vojnici …. To je samo znak da drzavni sluzbenici ne rade svoj posao za koji dobijaju platu koju nisu zasluzili sa casnim izuzecima.

 9. Pajo kaže:

  Pre nedelu dana pronasao sam tako bacen novcanik i odneo sam ga u Policisku stanicu na Palicu! Na zalost nije bilo adrese na licnoj a u cetri ujutro nisam imao citac da licno predam! Bilo je u njemu jedan dolar i oko 400 din! Nadam se da su ga iz stanice odneli vlasnici !Jer sama dokumenta i kartice minimum 7000 din!A bila je i neka futrola od telefona pored novcanika! Palmina Radonovac!

OSTAVITE KOMENTAR