Muškarac stradao u požaru u Donjem Tavankutu

V. S. star 83 godine stradao je u požaru koji je izbio u njegovoj kući u Donjem Tavankutu kod Subotice, saznaje B92.

U požaru je izgoreo deo kuće površine od oko 35 kvadratnih metara.

Vatrogasci su brzo reagovali nakon prijema poziva, došli na lice mesta i tokom gašenja požara pronašli su telo čoveka.

Prvi rezultati istrage ukazuju da je kuća bila puna stvari i smeća koje je vlasnik sakupljao. Požar je brzo lokalizovan, a uzrok će biti utvrđen tokom istrage.

B92KOMENTARI

 1. Istinoljubac kaže:

  Ovakve stvari se ne bi dogadjale da u ovoj drzavi vlada vladavina prava i da postoji neki red i zakon. Ovaj covek nije morao da izgubi svoj zivot. Dok god je na vlasti Anti-Sistem i skriveni pobornici cionizma, ljudi ce i dalje umirati od bezazlenih gluposti.
  Srecom, tu je korisnik @Istina… koji je pokrenuo pravu malu revoluciju svojim uzvisenim komentarima i koji zna koja je prava ISTINA iza svega. Sledite njegov primer!

 2. avet kaže:

  Nekada je u jednoj kući živelo i po tri generacije.
  Srednja generacija je vodila računa o malima, o svojoj deci, ali i o staroj, nemoćnijoj generaciji.
  Nažalost, vremena i okolnosti su se toliko promenile, da mladi moraju ići svojim putem, za svojim životom, a stari ostaju na svojim ognjištima, uglavnom do kraja svog života, prepušteni sebi, na milost i nemilost usamljenog života, bez preko potrebne moralne i fizičke pomoći.
  Nije to baš u svakoj kući tako, ali je sve više i više ova pojava na sceni.

 3. Socijalna briga kaže:

  Covek je bio bolestan. Ocito je imao psihicke smetnje i patio od „Messie-sindroma“ to je jedan neuroticni nagon za sakupljanjem, gomilanjem i cuvanjem svega i svacega i to po pravilu uvek bezvrednog i nepotrebnog. Radi seo kompulzivnom poremecaju koji osoba sama nije u stanju da prevazidje i savlada i neophodna joj je strucna pomoc, a koja je iz nekih razloga ocito izostala.

 4. Istina... kaže:

  Nije država kriva, ali je Agentura nadržavnih interesa konstantno krivi za sve i obesmišljava što joj nije u interesu.

 5. Pravdoljub kaže:

  Sestrama i ostaloj rodbini preminulog Vince najiskrenije saučešće. Neka „farmer Vince“ počiva u miru. Govorio je nekada kada je živeo sa svojim kravama kod deponije da mu je njegov otac rekao da iz kuće nikada ništa ne prodaje. Ovo je drugi slučaj za manje od mesec dana u Tavankutu da čovek gori. U prvom slučaju kod M.S u Gornjem Tavankutu vatrogasci nisu ni pozivani. Tavankutski vatrogasci nemaju praksu edukacije građanstva iako im to stoji i u statutu. Vozilo im je iz 1971 godine, ljudstvo ne bih komentarisao. PET HILJADA duša ovi vatrogasci „čuvaju“…sa čim? Sa kim? Da li su obučeni svi za gašenje? Oblače li zaštitna odela ili i dalje „šnjotam“ ide po selu i širi paniku? Mnogi u ovom društvu pojma nemaju o vatrogasno spasilačkim pravilima i postupcima. Ili neka Tavankut dobije profesionalno odelenje ili neka pet gravitirajućih sela i 600 ha šume razdele Bajmočani i Subotičani. Ovo je prevršilo svaku meru.

OSTAVITE KOMENTAR