MZ Centar 3: Pomoć najugroženijim građanima

U subotu 18.juna održana je humanitarna akcija podele paketa najugroženijim građanima centralnih mesnih zajednica u našem gradu.U saradnji sa UG „Omladinski građanski parlament“ i komisijama za socijalna pitanja Mesnih zajednica, podeljeno je 20 paketa našim socijalno ugroženim sugrađanima.Ovom događaju prisustvovao je i Milimir Vujadinović član gradskog veća zadužen za socijalna pitanja.

U ime domaćina prisutnima se obratio i sekretar MZ Centar III Vladimir Grahovac :

“ Ovo je još jedna u nizu naših akcija koja ima za cilj da poboljša uslove života našim najugroženijim stanovnicima. Nakon besplatnih lekarskih pregleda, prikupljanja i podele korištene garderobe ovoga puta smo putem komisija za socijalna pitanja naših mesnih zajednica pozvali naše najugroženije sugrađane i podelili im pakete pomoći koji će svakako dobro doći svim korisnicima socijalne pomoći.“

Ovo leto će biti veoma aktivno za našu mesnu zajednicu a prva sledeća manifestacija jeste šesta tradicionalna „Pivčijada“ takmičenje u kuvanju kotlića koje će održano 16 jula i opet će imati internacionalni karakter.

cetrar tri
Nakon podele paketa prisutni su imali priliku da se okrepe ukusnim porcijama pasulja koji su mogli odneti i svojim ukućanima što je dodatno uveličalo ovaj humanitarni dan.

centar 3

mz centar 3

centar 3 mzKOMENTARI

OSTAVITE KOMENTAR