Na bazen uz Preporuke

A ovako je bilo danas na gradskom bazenu u Dudovoj šumi, koji je nakon dvonedeljne pauze ponovo otvoren pre tri dana.

Još malo pre početka nove školske godine, rashlađenje ovde traže najčešće stariji osnovci i srednjoškolci, a cene ulaznica se nisu menjale već nekoliko godina.  Ulaznica za odrasle je 110 dinara, za decu od 5-10 godina 50 dinara, a ulaz je besplatan za decu mlađu od pet godina.  Za kupanje u gradskom bazenu vikendom treba izdvojiti malo više, odrasli 150, a deca 100 dinara. Penzioneri kartu uvek plaćaju 50 dinara. Iznajmljivanje ležaljke je 50, a narukvica za tobogan 150 dinara za ceo dan.

U skladu sa Preporukom Instituta za javno zdravlje Vojvodine i Naredbom Gradskog štaba za vanredne situacije maksimalan broj posetilaca je 800, u velikom bazenu najviše može biti  300 ljudi, 9 osoba u termalnom bazenu, 6 u ovalnom i tri u dečjem.

Na vidnim mestima istaknuta su obaveštenja o obaveznoj udaljenosti od dva metra u svim pravcima između posetilaca, dok su za sprovođenje naredbe o fizičkoj udaljenosti zaduženi redari i spasioci na bazenima.KOMENTARI

 1. YU kaže:

  NA GORNJOJ SLICI SE VIDI GDE SU NAŠE PARE U LEVOM UGLU, SPOMENIK SPOSOBNIM POLITIČARIMA- ZA SVOJ DŽEP- A NAŠ PRAZAN. KOSTUR BAZENA, KOSTUR POZORIŠTA, KOSTUR AKVA PARKA… KOME KAD I KOLIKO USTREBA.

 2. Lepa kaže:

  Možda će neka vlast završiti bazen. Ova što ga je počela sigurno neće.

 3. Metuzalem kaže:

  Ba Laba,
  I Tata bi“ sine bazen u dvorištu.

OSTAVITE KOMENTAR