Na Beogradskom putu sleteo krov

Jak vetar u Subotici odneo je jutros deo krovne konstrukcije na zgradi starog mlina, na raskrsnici Beogradskog puta i Bajnatske ulice.

Čitalac sa Prozivke poslao je snimke a RTS javlja da su komunalna policija i vatrogasci ogradili su mesto na koje se srušila metalna konstrukcija. Povređenih nema, jedno vozilo je oštećeno.

Srušila se i zaštitna ograda na gradilištu u Prvomajskoj ulici, a oboreno je i nekoliko reklamnih tabli.KOMENTARI

 1. Sojic kaže:

  Taj krov je letos renoviran

 2. bac Vranje kaže:

  @ Sojic
  Al ga opravi…svaka mu cast 😀

 3. Lebara kaže:

  Plavi deo krova je nov

 4. Sojic kaže:

  I beli deo krova je bio nov dok nije odleteo i sleteo!!!

 5. Megille kaže:

  Nemački proizvod i šravciger tehnologija….Letvice , štaflice ,itd. Uostalom vidi se i na fotkama. Važno je ‘proizvod’ prodati. Da si ovako gradio za vreme kada je bilo pravih majstora ,dobio bi takav šamar od njih da ti glava odpadne…

 6. Megatron kaže:

  Ove godine nesto krovovi vole da lete po Subotici. Ovako se prolazi kada neko u gradjevini zeli da „ustedi“ – zavrsi se veoma skupo.

 7. avet kaže:

  Kada se štedi, pa se postavi krov od nekog lima koji je relativno tanak i nema neku veću težinu, az uz to možda ni nije pričvršćen kako treba, dobije se LETEĆI krov koji prilikom žešćih vetrova dobije krila.
  Taj lim očigledno nije namenjen za pokrivanje velikih površina, jeste jeftin kada se kupuje i postavlja, montaža je brza, ali može na kraju da ispadne to jako skup krov.

 8. Čolović kaže:

  Ostali samo dugmići :))))))

 9. Istina... kaže:

  „Toliko nam dobro ide da me je sramota da kažem.“

  Antisistem!

 10. Megatron kaže:

  @avet Nema nikakvih problema sa limim kao materijalom za pokrivanje. Problem je bio verovatno sto vencanica nije bila redovno ankerisana. Da li je pre bio crep na njemu ne znam. Sudeci po slici, vidim da su radjene neke sitne popravke i da su neke stafle nove. Obicno kada se menja pokrivac, treba detaljno pregledati i konstrukciju krova.

 11. Anonimni kaže:

  Ocigledno je da je bilo malo vise ,,ugraditelja,, , pa je manje novaca ostalo za krov.

 12. Jkl kaže:

  A ko će to da popravi?

 13. stormwatch kaže:

  …..ovde ispade Merkelova, Makron i Shorosh krivi jer su nazadnjaci dali nekom priucenom exerokucachu da pravi krov……mada, to sa Shoroshom uopste vise nije naivno i Shorosh vise u madjarskoj ne moze da se koristi kao glavni neprijatelj…eno sad vec stotine hiljada Madjara protestvuje protiv neonazi diktatora Orbana…..a Orbanova vlast ih proziva Shoroshevcima…..Normalni Madjari kad se dignu protiv takve situacije u kojoj moraju da rade 400 prekovremenih sati godisnje besplatno nekom Orbanovom prevarantu i jos da ih prozivaju izdajnicima jer samo traze svoje ima da bude svasta, jedini su oni od svih zemalja pod ruskom celicnom teror chizmom 1956 imali muda da se usprotive ruskom teroru bez obzira na posledice. Beograd se polako budi iz nazadnjacke kome, desetine hiljada gradjana svake Subote protestvuje blokirajuci ceo grad, dok se u znoju lica i ministar policije i veliki vodja trude da objasne kako na protestima nema vise od 1500 Shoroshevih placenika koji sa sobom nose po dve prazne jakne dok shetaju brzim hodom, bude se polako i francuzi iz neonaci prevare zvane Gilets jaunes, jer je po priznanjima vodja istog pokreta postalo jasno da je projekat dosao iz Rusije da se unishi francuska Republika kao stub stabilnosti Evrope, a ne od Shorosha….u nemackoj ruska neonaci stranka afd prouzrokovala sasvim suprotan efekat od zeljenog efekta iz Rusije…..njihovi najvatreniji protivnici – Stranka Zelenih na 23-25% po svim anketama a pre samo godinu dana bili su na 8.9%…dupli auto gol i sah mat….nisu Nemci glupi pa da ih neki majmuni namajmunishu drugi put na jeftina obecanja i ludilo….bivsi najvatreniji zagovornici Brexita su se probudili pre dva meseca i sada sami oni zahtevaju drugi referendum, glasaci koji su bili protiv Brexita iznenada nisu vishe Shoroshevci….isto tako se i Amerika probudila iz dvogodisnje traume zvane Tramp, protivnici Trampa preko noci postali normalni ljudi a ne shoroshevi placenici koje treba eliminisati……sve ovo govori da je prolece blizu….a vi placene botchine da ja pozivam na demonstracije i svrgavanje tiranije……jednom kad se narod digne na vase lazhi ima da bidne svasta, a to svasta nije daleko!

OSTAVITE KOMENTAR