Na Gradskom stadionu postavljen novi semafor

 

Član Gradskog veća zadužen za oblast sporta i omladine Nemanja Simović i direktor Javnog komunalnog preduzeća „Stadion“ Tamara Dimitrioski danas su, na Gradskom stadionu, predali na upotrebu novi semafor. Kako je i bilo najavljeno, novi, moderan semafor montiran je na mestu nekadašnjeg koji će biti postavljen pored terena sa veštačkom travom na kome svoje utakmice igraju omladinci.

subotica.rs

Simović je, obraćajući se medijima, naveo da je postavljanje novog semafora počelo pre petnaestak dana, da je vreme išlo na ruku izvođačima radova i da je kompletam posao završen za manje od dve nedelje.

– Hvala direktorici JKP ‘Stadion’ Tamari Dimitrioski, upravniku Gradskog stadiona Branislavu Kaporu i svim zaposlenima u ovom javno-komunalnom preduzeću na dobrom radu. Semafor je donacija Fudbalskog saveza Srbije, a obaveza nas u Subotici bila je da uradimo sve pripremne radove. To je podrazumevalo postavljanje potkonstrukcije, konstrukcije, dovođenje novog strujnog kabla. Obećali smo da će posao biti gotov do prve prolećne utakmice Fudbalskog kluba Spartak Ždrepčeva krv u Subotici. Evo, prilika je da ljubitelji u fudbala dođu u subotu na utakmicu, da uživaju u, nadamo se, dobrom meču, ali i da vide kako funkcioniše novi semafor – istakao je Simović.

Uz konstataciju da je postavljanje semafora najava novih radova na Gradskom stadionu koji bi uskoro trebalo da započnu, Simović je podsetio da su na ovom sportskom objektu već postavljeni novi reflektori, da je izgrađena nova atletska staza, postavljen nov, travnati teren, izgrađen drenažni sistem…

– U toku godine sledi sanacija tribina, ali i radovi na novim sadržajima za ishranu i smeštaj sportista, kao i na svemu onome što nedostaje da ispunjavamo standradne igranja evropskih utakmica. U narednih 45 dana trebalo bi da bude gotov kompletan projekat, a onda će biti prilike da svoj komentar na javnoj raspravi daju i korisnici Stadiona, ali i građani, sve u cilju da projekat bude što bolji. Projekcija projektanata je da će za posao na tribinama biti potrebno oko osam meseci rada. Ako krenemo na vreme, radovi bi mogli biti gotovi do kraja ove, ili na proleće naredne godine –naglasio je Simović.

subotica.rs

U subotu 2. marta, u 15,00 časova, na Gradskom stadionu se sastaju Spartak i Čukarički.

 

subotica.rsKOMENTARI

 1. džoni kaže:

  E ,ovaj je ok. Dobar potez.

 2. STeve kaže:

  Ahaaa, a koliko je kostala ona zezancija koju je Selma napravila neposredno pre toga?

 3. ffilozoff kaže:

  Mala kuca nabijanica,podmazana krecom,i kupio baco nani led tv,da gleda unutrasnjost

 4. djordje kaže:

  ffilozoff@- Što rekoše u onom domaćem filmu….au Pikac nije tebi lako.

OSTAVITE KOMENTAR