Nakog Donjeg, jedan Fiat ide i u Gornji Tavankut

Ne igrajte nagradne igre na imena maloletne dece. To je po ko zna koji put pouka nakon izvlačenja automobila u nagradnoj igri Jelen piva ali i srećna okolnost za Tavankućanku Sonju Vojnić Tunić. Naime, naknadnom proverom utvrđeno je da je izvučeni dobitnik Uroš Plavšić iz mesta Pećinci maloletno lice, pa u skladu sa objavljenim Pravilima nagradne igre u robi i uslugama, ne može biti dobitnik nagrade.

Izvučena je rezervna koverta koja sadrži odgovarajući broj čepova i podatke u skladu sa pravilima te ispunjava uslove za dobijanje nagrade, čime se izvučeni dobitnik smatra dobitnikom nagrade Automobil Fiat 500 L Cross 1.4:

Sonja Vojnić Tunić    Gornji Tavankut

Da podsetimo, od jedanaest izvučenih automobila, već je jedan otišao u Donji Tavankut a jedan u Suboticu.KOMENTARI

 1. Sojic kaže:

  Ovi tavankucani su prave pivopije

 2. zis kaže:

  Glupost i diskriminacija potrošača . Normalno je da se zabrani kocka mlađima od 18 god.ali ovo je nagradna igra za potrošače ( a ne kocka) i glupo je da ako neki roditelj stavi ime svog deteta na kovertu bude uskraćen za eventualnu nagradu

 3. Pošteno kaže:

  Ja da sam ovako dobio auto, prodao bih ga i pola dao tom detetu … ko zna možda je i siromašan i kako li je njemu? Tom detetu? Treba bratski pola -pola..

 4. Tombola kaže:

  Ako dete odnosno maloletnik razbije prozor na pivari, onda stetu naplacuju od njegovih roditelja ili staratelja. Po isto takvoj logici mogu i nagradu predati roditelju odnosno staratelju. Ovako je Jelen pivo za mene napravilo svojom nagradnom igrom samo sebi anti-reklamu.

 5. avet kaže:

  Pa lepo je bilo napisano u pravilima o učestvovanju u nagradnoj igri da samo punoletni mogu učestvovati, šta se sad bunite.
  Ako maloletno lice razbije prozor na pivari, on brže bolje zbriše sa lica mesta, tako da prozor plaća pivara sama ako neće da im je promaja u hali.

 6. Tombola kaže:

  @ avet
  Meni nagradna igra i njene predispozicije nisu poznati. Ukolikoje organizator nagradne igre jasno stavio na znanje koji su uslovi relevantni za ucesce, onda oni i vaze i nema nikavog filozofiranja i diskustovanja oko nagrade. Za neku firmu koja se bavi proizvodnjom alkoholnog pica ili recimo cigareta, maloletne osobe nisu i ne smeju biti ciljna grupa.

 7. avet kaže:

  https://www.jelenpivo.com/sr/pravila-nagradne-igre

  „Član 10.
  PRAVO UČEŠĆA
  Sva punoletna lica (fizička lica) sa prebivalištem ili boravištem Republike Srbije koja prihvataju Pravila doneta od strane Priređivača/Organizatora i koja žele da učestvuju u nagradnoj igri imaju pravo učešća, izuzev lica zaposlenih kod Priređivača, marketinške i PR agencija, agencija za eksternu logistiku koju je Priređivač angažovao u promociji Nagradne igre i svih ostalih koji učestvuju u promociji nagradne igre, kao i članova njihovih najužih porodica (deca, roditelji i supružnici, rođena braća i sestre ukoliko sa njima žive u zajednici).“

  Sve je lepo napisano i definisano bilo, samo nažalost većina nas ne čita detalje teksta gde eventualno može da se spotakne.
  Ovaj pravilnik je verzija za internet, na plakatu možda nije toliko detaljno, to bi onda zaista mogla biti zamerka priređivaču.

 8. zis kaže:

  @ avet sve to što si koprao stoji al ja ne vide pravilnik ispred nijedne prodavnice .lako je nama na kompu da pročitamo a dali svi imaju gde da se upoznaju ,znaš i sam da je trgovcima bitna prodaja ali ovde se radi o tome da je ovo na neki način prevara potrošača jer velika većina kod NAGRADNIH IGARA koverte adresira na decu verujući i nadajući da će se barem njima malo osmehnuti sreća. Zbog ovakvih diskriminacionih pravilnika više neću okusiti jelen pivo .Gospodo iz apatina izgubili ste kupca koji je nedeljno trošio barem 10l piva .nek vam služi na čast

 9. avet kaže:

  @zis
  Plakate ispred prodavnica za nagradnu igru nisam video.
  Kao što sam i rekao, ukoliko na plakatima ne stoje pravila igre gde se navodi da maloletni ne mogu osvojiti nagrade, onda si po meni u potounosti u pravu, radi se o obmani potrošača prećutkivanjem vrlo važnih podataka u vezi nagradne igre.

 10. Pošteno kaže:

  od ovog djeteta je nagrada oteta..ako se realno sagleda..

OSTAVITE KOMENTAR