“Neko kao ti…” – humanitarni koncert

Humanitarni koncert pod nazivom “Neko kao ti…”, u organizaciji udruženja DMD Srbija, će se održati u petak, 28.09.2018. u Dečjem pozorištu u Subotici i to sa početkom u 19h, a nastupiće sledeći izvođači:

 

Mia Vuković

CurlyO,

Salty Dog,

Gordanov Blues Geto,

Nikola Radonjić.

 

Cilj ovog koncerta je podizanja svesti o Dišenovoj mišićnoj distrofiji i i prikupljanje sredstava za unapređenje nege i lečenja obolelih od ove opake bolesti.

Inače, Dišenova mišićna distrofija (skraćeno DMD) je jedna od najčešćih retkih neuromišićnih bolesti od koje isključivo boluju dečaci, karakteristika ove bolesti je ubrzano propadanje mišića usled nedostatka proteina koji se zove distrofin u organizmu. Bolest se inače javlja kod 1 od 3500 muških novorođenčadi, a procenjuje se da u Srbiji od Dišenove mišićne distrofije trenutno boluje između dve i tri stotine dečaka.

Karata nece biti u prodaji već će na sam dan koncerta biti postavljena kutija za donaciju u samom pozorištu i donacija će biti ulaznica.

Svi koji žele da pomognu ovu akciju a nisu u mogućnosti da prisustvuju koncertu mogu to učiniti uplatom na račun udruženja DMD Srbija 160-467051-88.

Dolaskom na koncert ili uplatom na račun pomažete ovu plemenitu akciju i postajete prijatelji u borbi za naše dečake.

I na kraju, pozdravljamo vas, sada našim već tradicionalnim pozdravom, DOGODINE ZDRAVI!!!!

https://www.facebook.com/events/237726736917310/?ti=clKOMENTARI

 1. Realan kaže:

  Moje prisustvo na ovom koncertu bi bilo apsurdno pošto ne postoji niko kao ja. Ja sam jedinstven. Ja sam Realan. Jedan jedini. Svi ostali su loše kopije, lutke u službi službe.

 2. maglocistac kaže:

  @Realan
  Svako ko na ovaj nacin komentarise ovakvu vest moze biti samo jedna egosisticna BUDALA i nista vise.

 3. Jedini pravi Realan original kaže:

  Službo, koju čine Fremdarbeiter, Tajna Loža, Nerealan, Lajčo, Stari Mark, Logika, Sara, maglocistac (po ugledu na vaš portal, valjda) i ini, kiksnuli ste – koristite moj stari nick „Realan“.

  P.S.

  Naprotiv, podržavam svaku humanitarnu akciju. Čak sam bio inicijator nekoliko njih, i dobio priznanja.

 4. Savannah kaže:

  @ maglocistac
  A sta bi drugo mogao da bude osim jedna realno nadobuda umisljena i egoisticna budala.

 5. Mladen kaže:

  Jao ne opet. A taman sam mislio da si se izvukao iz ove pakosti skolski prijatelju. Poznajem doticnog „Realnog“. Nazalost, pati od jedne mentalne bolesti, a uz to je po prirodi opsesivan I paranoican. Bio je sasvim zdrav I prav covek dok nije otisao u Bec na baustel. Od tad je poceo da leci komplekse I izivljava se na lokalnim portalima. Sa jednog portala je cak I proteran. Njegova zena mi je rekla da je nakon roga doziveo nervni slom I tri dana uzastopno pucao na glinene golubove iz vazdusne dok strucna sluzba nije reagovala. Molim vas, za njegovo dobro, ne kradite mu nick, i odgovarajte potvrdno samo na njegovo piskaranje. Nije zdravo to sto radi, ali veruj te mi, jos je gore po njega kad ne moze ni to. Pozdrav prijatelju, zelim ti sve najbolje.

 6. Jedini pravi Realan original kaže:

  P.P.S.

  Siguran sam da se mnogi secaju moje humanitarne akcije kada su bile poplave po Srbiji. Da nije bilo moje pomoci i organizije, mnoge sumske lasice bi ostale gladne i tuzne.

 7. Realni (Jedini pravi Realan original) kaže:

  Fremdarbeiter, Tajna Loža, Nerealni, Lajčo, Stark Mark, Logika, Sara, maglocistac, BM… evo sada još i Savannah i Mladen. I komentar P.P.S. pod mojim nickom. Pod komentarom „Sare“ (http://www.gradsubotica.co.rs/andor-deli-svako-ima-pravo-da-kupuje-isti-proizvod-pod-istim-imenom-i-istog-kvaliteta/#comment-328734) odali ste se: „Sada polemišemo o ovom što se zove Realan“. Dakle, vi (množina, kako tvrdim sve vreme). Uvrede, klevete, poniženja, satanizacija onih koji misle drugačije i njihovih porodica, prijatelja, poznanika, saradnika. To vam (ponovo množina) je sistem, eliminisanje svakog ko nije vaš. Zar ne vidite da ste provaljeni!? Zašto se sve više razotkrivate? Zašto se blamirate? Zašto ste toliko nervozni? Zato što gubite? Stara narodna kaže, ko gubi ima pravo da se ljuti.

  Portal GradSubotica je zaista otvoren za sve!

 8. Logika kaže:

  @ Mladen,

  Ja bas ne verujem u tvoju pricu. Meni je nelogicno da je jedan takav blistavi duh i um, kao sto je Realni, nasa dika i ponos,nas prosvetitelj, otisao na bustelu u Bec da mesa malter i nosi cigle. Ne, ja u to jednostavno ne mogu da poverujem. Kazes ti si njegov skolski drug. To nije moguce jer je on rodjenjem umesto krstenice dobio matursko svedocanstvo. I to ne ne neke tamo gimnazije, nego one prave klasicne. Latinski, grcki, hebrejski su tamo za dorucak. Ne jurcaju oni za nekom loptom ,nego floret, sablja, macevanje. I jednom takvom coveku si ti navodno skolski drug? Sumnjam. Dalje kazes da je ozenjen. Pitam se koja zena je dostojna da mu doda casu vode, a kamo li da deli s njime bracnu postelju. Meni je tvoj komentar potpuno nelogican. Jos da si rekao da je otisao u Bec tragovima Vuka Karadzica pa da ti covek jos i poveruje.Medjutim ako pogledamo sa druge strane doticni Vuk je sakupljao razne skaradne pesme „Crven Ban“ i to objavljivao, puno bezobraznih reci i prostakluka i ja sam duboko ubedjen da to nije vokabular Realnog a jos manje njegov nivo.

OSTAVITE KOMENTAR