Nema sreće

Novo mesto za uplatu lotoa na Trgu Slobode nije dočekalo da bude izvučena sedmica a već je zatvoreno.

Dugo godina prodavnica slatkiša Pionir, nedavno je dobila nove stanare i novi enterijer za menjačnicu i šalter Državne lutrije Srbije. Davno niko nije pogodio svih sedam brojeva, dobitna premija se približava četvrtom milonu evrića pa je igrača na ovom mestu bilo sve više…

Sada je i ovaj enterijer počiščen i lokal čeka novog zakupca.KOMENTARI

 1. Znamo se kaže:

  Kako je DE-Hr Agentura počela da unajmljuje takozvane „pešake“ i „botove“ koji su „niže klase“ i rade za „sendvič“, tako su napravi veliki kiks na nacionalnoj televiziji u slučajno razokrili da je ceo loto sistem farsa, i samo još jedan pod-sistem anti-sistema. Naravno, produhovljeni, načitani i mudri građani emigracije, kao što sam ja, su to znali i zanimali se drugim igrama koje zadovoljavaju duhovne, kognitivno-stimulativne, potrebe kao što su Spajder Soliter i Microsoft Pinbol. Komunističko-masonska-agentura je nakon toga počela da posađuje kladionice diljem komunističkih zemlalja „niže rase“, te su se nesvesni palančari opet navadili. Ja sam imun na takve bedne pošasti koje u slabe umove instalira judeomasonska aparatura. Sam sam se uspešno zauvek definitivno odvikao od alkoholizma, i to čak tri puta! Više o bezbožničkom aspektu igara na sreću možete pročitati na zabranjenoj stranici JW.org.

 2. Onaj koga ućutkuju kaže:

  @Znamo se

  Ponovo krađa mog nicka, a sada sam, pored svega, još i alkoholičar!

 3. Dizajner amater kaže:

  Kakav enterijer, kakav dizajn. Reklo bi se umetnicko delo koje u coveku budi ono najbolje, neku toplinu oko srca i mirnocu u dusi. Takav sklad boja, fontova i prefinjenog materijala sa vrhonskom stampom se retko vidja na ovim prostorima. Skoro kao „Idea“ dizajn.

 4. Lenin kaže:

  Preko dva miliona evra?!Onda znam ko će da bude dobitnik!AV AV AV AV AV AV….

 5. freestyle kaže:

  E a pricalo se kada je Pionir zatvoren, da se ta prodavnica SELI negde.
  Da li neko zna da li postoji prodavnica PIONIR-a u centru grada negde drugde????

 6. Ludi milojko kaže:

  POSTOJI ALI NE U SUBOTICI.

 7. Lotto kaže:

  Da je Realan uplatio, on bi dobio!

 8. Ljiljana kaže:

  Pionirova prodavnica postoji jos jedino uz fabriku pionir….

OSTAVITE KOMENTAR