Nesreća na Majšanskom putu

Nesreća se dogodila u sredu predveče, očevici kažu da se motociklista kretao ka Makovoj Sedmici kada je u krivini iz sporedne ulice na njega izleteo automobil.

Motociklista je izbegao direktan sudar, ali je izgubio kontrolu nad motorom i sleteo  sa puta, pao na stranu i sa motorom otklizao ispod vozila crne boje koje je tamo bilo parkirano.

Stanovnicima u okolini udarac je privukao pažnju i odmah su pritrčali da pomognu nesrećnom motoristi. Hitna pomoć koja je izašla na mesto nesreće odvezla je motoristu o čijem stanju nema bližih informacija. Očevici kažu da je vozač automobila koji je izleteo ispred motocikliste napustio lice mesta.

RTV PannonKOMENTARI

 1. Istina kaže:

  Dajte još loših vesti, i od crnog crnje, samo tako ćete psihički i fizički uništiti ljude.

 2. Stop sovinizmu i kukavicluku kaže:

  Počivaj u miru. Saučešće porodici i prijateljima.

  @Istina aka Realan

  Kako te nije sramota bezbožniče pogani i bezobzirni? Na vest o nečijoj pogibiji da prosipaš svoju kvazi-mudrost? Kako se možeš u ogledalu pogledati bedniče?

  Neko ti je juče postavio sasvim legitimna pitanja, pa ću ti samo prekopirati. Ti si mu naravno, u maniru svoje šizofrenije, odgovorio pod drugim nikom u kom si ga prozivao što te navodno vređa na osnovu mentalne bolesti. Mentalni problemi nisu izgovor za bezobrzirnost, šovinizam, mržnju i svu tu gadost koju pišeš. Sociopatija nije opšte prihvaćena mentalna bolest niti treba da bude. Ćutao sam dok si vređao moj narod (Jevreje) i ostale manjine, ali više neću.

  Reči Tihomira:

  Kakva si ti karikatura samog sebe, i pre svega jedan i bedan. Skriboman koji svakodnevno opsesivno komentariše najnebitnije vesti na internet portalu grada u kome ne živi, i koji iznova vređa, kao i žitelje istog, pljuje po internet tehnologijama. Voleo bih da troluješ, ali si samo bedan, i verovatno mentalno obelo. Šta se desilo? Tata te nije voleo kad si bio mali? Napustio te? Nisu ti pružali dovoljno pažnje? Baš bi voleo da vidim kako bi reagovao zapravo da ti neki novinar postavi pitanje na ulici. Verovatno bi spustio glavu dole, počeo da mucaš i da se treseš. Takvi kao ti su kukavice inače, a hrabri samo u svojoj sobi pred svojim papagajem i računarom. Ali možda i zapravo želiš da te jednom neko i zapravo pita za mišljenje o nečemu u životu po prvi put, ali to se naravno nikad neće desiti jer si apsolutno nebitan, a nemaš u životu ni prijatelja koji bi te pitao. Najbolji prijatelj ti tastatura po kojoj sipaš svoje nacionalističke, šovinističke ispade. Ko je sledeći na redu, posle Nemaca, Mađara, Hrvata i Jevreja i muslimana? Koju naciju i veru ćeš sledeće izvređati. Preporučujem ti da se obratiš nekome za stručnu pomoć. Na Zapadu, gde živiš,a stalno ga pljuješ, ima odličnih lekara. Jednostavno si tolko jadan i smešan da se ljudi sprdaju sa tobom, podsmevaju ti se, i iritiraš ih. Samo tvoja mentalna gimnastika je toliko jaka da ti od sopsvene bede i jadosti u kojoj živiš i koju ispoljavaš vidiš neku pobedu. Evo ti jedan lajk da možeš mirno spavtati.

  PITANJA:

  Čekamo ti da se oglasiš. Zašto dolaziš na ovaj portal kada ne živiš u ovom gradu, ni ovoj državi, а prezireš njega i njegove stanovnike? Ne samo to, nego zašto komentarišeš svaku vest? Zašto prezireš Jevreje? Da li uoptše imaš ikakve dokaze za zvoje nebulozne, šizofrene i paranoidne bljuvotine? Da li su ti roditelji pružili ljubav u životu? Da li imaš uopte nekog prijatelja? Zašto ne potražiš pomoć psihologa i psihijatra?

 3. Istina... kaže:

  @Agentura

  Iz vas (množina) govori Sotona, to je jasno svakom ko čita vaša pisanija.

  P.S.

  Konstantnim plasiranjem negativnosti upravlja se ljudima strahom. Uplašen čovek je paralisan, ne razmišlja, ne buni se i nije opasan. Otud u cionističkim medijima i na filmu seks, droga, oružje, kriminal, horor…

 4. ludom radovanje kaže:

  Go@nar njegov auto se nije oštetio pa je mislio motoristu ko j@be. Svaki dan srećem ovakve „savesne“ vozače, samo što sam ja na bicikli pa imam malo više šanse da izbegnem sudar.

 5. Realan kaže:

  @ludom radovanje

  Šta se deslilo sa motociklistom? Ja se iskreno nadam da je ostao živ i nepovređen.

  Interesantno je da je osoba koja je ukrala moj nik povela priču na sasvim drugu putanju ovde, ubacujući klasičan botovski spin. Biće da dotični verovatno poznaje kriminalca, ili je možda i on sam bio u vozilu. U svakom slučaju, veoma sumnjiva situacija.

OSTAVITE KOMENTAR