Nestali supružnici pronađeni mrtvi

Dragan Zolnajić pronađen je danas sa ranom u glavi u jednoj kući u Aleksandrovu i u bolnici je preminuo, dok je u njihovoj porodičnoj kući pronađeno telo žene za koju se pretpostavlja da je njegova supruga Svetlana.

Kako saznaje Kurir, Dragan je pronađen u kući bivšeg zeta, dok je Svetalnino telo nađeno u podrumu na imanju koje se nalazi dve ulice dalje.

Sumnja se da je Zolnajić ubio ženu, a potom pokušao da izvrši samoubistvo.

Dragan Zolnajić (53) iz Subotice, kojem se gubi svaki trag 20. novembra, pronađen je u sredu u jednoj kući u Subotici sa ranom od metka na glavi, a u bolnici je preminuo.

Kako mediji prenose, on je u teškom stanju prebačen u subotičku bolnicu, ali uz sav napor lekara nisu uspeli da ga spasu.

Dragan nestao je samo četiri dana nakon što je prijavljen nestanak njegove supruge Svetlane Zolnajić (46) koja je u sredu pronađena mrtva.

 

Novosti online, KurirKOMENTARI

 1. X-MEN kaže:

  Kad je policiji trebalo nedelju dana da nađe telo, kolko će im trebati da nađu ubice ? Večnost ??

 2. Istina... kaže:

  U Srbiji je „nikada bolje“, „kao nikada do sada“. „Napredno“. Idemo dalje!

 3. Tikvicki kaže:

  Tragedija… Bez komentara….

 4. Taj sam kaže:

  @X-MEN

  ? Ako si ti glup pa nisi shvatio da je muž prvo ubio svoju ženu, pa onda iz kajanja i sebe posle nekoliko dana, nemoj i nas ostale praviti ludima. Nismo ludi.

 5. stormwatch kaže:

  Ja sam ocekivao bar 200 komentara na ovu vest….niko da pisne.

 6. (ba)laban kaže:

  @stormwatch

  Strah je ljude i da komentarišu, jer znaju s kojim ološem se ubica družio.

  Čak i novinari ne smeju da napišu svoja saznanja o tome ko je i šta je sve radio, nego kao po nekom nepisanom pravilu pišu u stilu „o pokojniku sve najlepše“.

  Svi se sad prave Toše. Niko ga odjednom ne poznaje. Ni ona pevaljka, na čijem salašu je pronađena supruga, nikad nije čula za njega. Sad još samo fali da i njen muž kaže da ga ne poznaje, a zajedno su očerupali imovinu FK „Bačke“. U upravi kluba im je go kriminalac do kriminalca, pa još i jedan inspektor iz SUP-a i kad vidiš kako su se lepo obezbedili sa svih strana dođe te strah da čak i ovde nešto prokomentarišeš.

  Nije Subotica drugačija od ostatka Srbije. I njom caruje kriminal, a od pravne države nema ovde ni „P“.

 7. stormwatch kaže:

  @(ba)laban

  Hvala na iscrpnom odgovoru, ali niste se trebali truditi…meni je decenijama sve jasno, zato sam pokupio sve i otisao odatle.

  A da li mi isto mozete objasniti zasto samo na ovom portalu nije objavljena vest o divnom ocu koji je bezbroj puta silovao svoju maloletnu cerku, a cela Srbija i drugi portali u Subotici danima bruje o tome?

OSTAVITE KOMENTAR