NEVEROVATAN OBRT U ISTRAZI Mislili su da je Mihalj ubijen, a onda su saznali da je ON UBICA

Tokom istrage ubistva, kako saznaje „Blic“, dogodio se neverovatan obrt. Kada je u šumi pored stadiona nađeno telo ubijenog nepoznatog čoveka, sumnjalo se da je žrtva beskućnik Mihalj Saz.

Policija je krenula u potragu za njim, pokušavajući da utvrdi tačan identitet žrtve. Međutim, uspeli su da pronađu Saza živog i zdravog, a onda je on priznao da je ubio svog prijatelja Jožefa Nađa.

I ubijeni Jožef Nađ bio je, kao i Mihalj Saz, alkoholičar i beskućnik.

Njih dvojica su kobnog dana zajedno pili rakiju, a zatim se Saz udaljio na par minuta. Kada se vratio i video da je Nađ popio svu rakiju koju su delili, pobesneo je.

Tada je počeo da ga udara i tukao ga je dok čovek nije ostao da leži nepomično na zemlji, a onda je otišao.

Mihalj Saz je istražiteljima ispričao da se pet dana nakon ubistva vratio na mesto zločina i pronašao telo na istom mestu. Tada nije učinio ništa, ali je nakon desetak dana ponovo došao na isto mesto kod stadiona.

– Premestio je i pokrio telo čovek kojeg je ubio udarcima. Telo je tako i pronađeno – kaže izvor iz istrage za „Blic“.

U Višem javnom tužilaštvu „Blicu“ je potvrđeno da je okrivljeni priznao ubistvo pred braniocem. Delo je okvalifikovano kao ubistvo prema Krivičnom zakoniku, ali se još iščekuje da li će Saz dati isti iskaz, ispričati istu priču koju je do sada pričao.

Prvo mislili da je preminuo prirodnom smrću

Kada je u sredu kod subotičkog stadiona pronađeno telo Subotičani su bili u šoku.

Na lice mesta je izašla Hitna pomoć koja je mogla samo da konstatuje smrt, a na prvi pogled nije bilo sumnje da je reč o ubistvu pošto je telo bilo u poodmakloj fazi raspadanja sa vidljivim nedostacima tkiva, što je ukazivalo na to da su čoveka rastrgali psi.

Gradom je kružila priča da je beskućnik umro prirodnom smrću i da su ga raskomadali njegovi psi, međutim odbukcija je pokazala da je čovek usmrćen udarcima u glavu.

Troškove sahrane Jožefa Nađa snosiće Centar za socijalni rad. On će biti sahranjen sutra na Senćanskom groblju u Subotici.

 

BLICKOMENTARI

  1. Mister No kaže:

    Neumereno konzumiranje alkohola ne vodi ka dobru, znam iz iskustva nažalost. Pokušao sam rešiti životne probleme sa alkoholom svojevremeno,gasio sam vatru sa benzinom rekao bih. Molio sam se Bogu da me izvuče iz Đavoljeg kruga, pomogao mi je. Daj Bože da nikad više ne posegnem za čašom,iz bilo kog razloga.

  2. Pravdoljub kaže:

    MISTER NO- Identični smo, pre više od decenije ipo u potpunosti sam rekao NE ovom poroku. Molio sam Boga isto kao i Vi da mi prosvetli puteve i Bogu hvala evo nepijem. Zlo je alkohol kako god da se pogleda i nije istina da čovek nemože da ga se okane-može voljom i može nevoljom..

OSTAVITE KOMENTAR