Neverovatna ponuda iz toaleta na buvljaku! (FOTO)

Na društvenoj mreži Fejsbuk osvanula je fotka na kojoj piše nešto toliko ludo, da mora da je i istinito!

Navodno, reč je o neverovatnoj ponudi iz toaleta na subotičkom buvljaku koji nudi WC pretplatu – za 1.000 dinara čak 55 odlazaka…

Mala nužda jedan, a velika dva, odavno je stvar prošlosti… Sad su cene bitno drugačije…

(Kurir.rs/Foto: Stefan Jokić/Ilustracija)

 KOMENTARI

 1. Baba Sera kaže:

  Odlicno. Neko ocito pokazuje smisao za biznis u pocetnickoj formi. Atraktivnija bi bila ponuda „Flatrate“ za jedan ceo mesec. Platis 1000 dinara unapred i prakticno kreditiras tvojm novcem vlasnika WC-a. On izdaje musterijama odgovarajucu Flatrate- karticu, sa obaveznom fotografijom i omoguci im da se olaksaju kada god hoce i koliko god hoce. Fotografija je obavezna jer bi se u suprotnom pola buvljaka svercovlo na jednu kartu.

 2. Pišonja kaže:

  Đe nađe baš 55 ulaza za 1000 dinara, a ne neka okruglija brojka???

 3. Istina... kaže:

  Na šta je spalo „moderno“ društvo, na promovisanje najvećih prizemnosti. Političari, mafijaši, kriminalci, starlete, bunde, gaćice, praškovi, klozeti, doktori, magistri, masteri, intelektualci… Čega se pametan stidi budala se time ponosi!

 4. Afet kaže:

  Sobizorm da je wc 40 50din kod nji ovo je i vise nego isplativo

 5. Mercedes kaže:

  Nije za sprdnju. Treba tu i higijenska sredstva, dezinfekcija… Zena koja tu radi, uredno ga odrzava. Sta mislite kako bi izgledao da je za dzabe, ko bi za sobom redovno ocistio?

 6. Istina... kaže:

  Uopšte me ne čudi negativna reakcija na moj komentar koji kritikuje katastrofalno stanje u društvu. To samo svedoči koliko su „građani“ već preumljeni, koliko su pretvoreni u „zdrave“ jedinke koje čine „zdravo“ društvo.

  „Dugotrajno robovanje i rđava uprava mogu toliko zbuniti i unakaziti shvatanje jednog naroda da zdrav razum i prav sud njemu otančaju i oslabe, da se potpuno izvitopere. Takav poremećen narod ne može više da razlikuje ne samo dobro od zla, nego i svoju sopstvenu korist od očigledne štete.“ – Ivo Andrić

 7. N.B. kaže:

  Odzvonilo „Mjenjačnica“-ma, otvorena prva privatna “ Kenjačnica“! :):):)

 8. stormwatch kaže:

  1000 din za wc….a kako se potvrdjuje broj ulazaka? Plastificirana kartica sa slikom i podacima se provlaci kroz wc chitac, lupaju se pechati ili pisu recke?

OSTAVITE KOMENTAR