Nije bilo pokušaja otmice deteta u Kanjiži

Lokalna samoprava Kanjiže je saopštila da policija nije primila prijavu o pokušaju otmice deteta.

Lokalna samouprava Kanjiže je povodom informacija koje su se pojavile na internetu, a tiču se javne bezbednosti i posebno maloletnika, izdala saopštenje u kojem se navodi da nije bilo prijave pokušaja otmice deteta, te da nije prijavljeno niti sumnjivo vozilo stranih tablica u okolini obrazovnih ustanova.

Prema informacijama ministarstva unutrašnjih poslova se i u drugim gradovima ispostavilo kako su se radilo o dezinformacijama. Ministarstvo prosvete moli roditelje da obrate dodatnu pažnju na bezbednost dece, njihovo praćenje ka i iz škole, kao i da se kreću u grupama.

Opština Kanjiža moli građane da, ukoliko dođu do informacija o slučaju pokušaja otmice deteta to odmah prijave policiji.

 

RTV PannonKOMENTARI

 1. Schumi kaže:

  Policija u Kanjiži je poznata po efikasnosti.

 2. Istina... onaj zaista Realan kaže:

  Upravljanje strahom. Strah blokira, zastrašeni ne razmišljaju, ne reaguju, ne deluju, ćute, slušaju, trpe. Nego, kada će ponovo neka katastrofa ili, makar, smak sveta!?

 3. Realan kaže:

  @’Istina’

  Pa to su upravo tvoje metode, ti si sve one osobe čije poruke i pitanja ti se ne sviđaju odma stavio na spisak za odstrel i više niko od njih ne sme ništa ni da komentariše, znaju u kakvoj zemlji žive i da je kriminalcima kao tebi dozvoljeno baš sve.

 4. Istina... onaj zaista Realan kaže:

  @Agentura

  Konstantno izvrćete istinu i svoje krivice projektujete na druge uz obavezne salve ličnih uvreda. Zar sam još i samo kriminalac!? Nešto ste „utanjili“ vređanje.

OSTAVITE KOMENTAR