Nova pojačanja stigla u Spartak

Sa idejom da na svakoj poziciji imaju dva kvalitetna fudbalera, subotički Spartak nadomestio je prodaju nekoliko prvotimaca adekvatnim pojačanjima. Dva transfera svojih fudbalera u inostranstvo i ove zime video kao potvrdu dobre politike, a u zavisnosti od mogućih daljih odlazaka zavisi da li će se Spartak i dalje pojačavati.

Nekadašnji omladinac Crvene zvezde Draško Đorđević i dosadašnji fudbaler OFK Bačke Nemanja Mladenović novi su fudbaleri subotičkog Spartaka, a do kraja prolećnog dela prvenstva i u doigravanju kao pozajmljeni fudbaleri Partizana u Subotici će igrati Luka Cucin i Nikola Lakčević.

„Još uvek se dešavaju ponude za naše igrače Spartaka. U tom slučaju, ako se i desi odlazak iz kluba, odmah ćemo reagovati što se tiče igrača koji bi popunio tu konkurenciju“ , kaže sportski direktor FK Spartak Ždrepčeva krv Ljubiša Dunđerski.

Među onima koji su do sada napustili klub su Nemanja Ćalasan koji je pojačao portugalski Šavez i Bojan Čečarić koji je postao novi član poljske Krakovije.

„Skoro svake zime nekoliko igrača prodamo, odnosno nekoliko igrača napusti klub i ode u inostranstvo čime pokazujemo da se ovde dobro radi, da ovde igrači napreduju i najbolji dokaz za to je što su ovi momci ovde došli kako bi, takođe, jednog dana i oni uspeli u svojim karijerama i nastupali negde u inostranstvu“, dodaje potpredsednik FK Spartak Ždrepčeva krv Nikola Simović.

Na ovom se Subotičani ne zaustavljaju, već se uskoro očekuje promocija još dva fudbalera – Đorđa Radovanovića, dosadašnjeg kapitena Bežanije i Nikole Tripkovića iz čačanskog Borca.

 

RTVKOMENTARI

  1. (bivši) Marinac kaže:

    Dovodite igrače iz raznih klubova.kupujete.prodajete.namestate za kladionice.predsednik trpa pare u svoje dzepove ne plaća stadion.režije.radnike.dobija od opštine para i para.stanove.sobe u domu na ime škole fudbala u kojoj mu je 90 posto dece od 15 do 18 godina iz svih krajeva Srbije…SUBOTIČANA NIGDE.ALI TO SMO NAVIKLI ZA OVIH 10 GOD OD KAKO JE ON GAZDA ‘privatizovanog kluba’ .ali cemu svrha škole i pogotovo dovodjenja tih momaka(dečaka) sa strane kada svakih pola godine dovedete po 5 novih seniora…A i vrabci na grani znaju da zahvalj uticaju predsednika (čuvenog sport. Radnika Gajbe) ne mozete ispasti (ako treba i proširiće ligu).. PITAM VAS JEL TO MISLITE DA ZAMAZUJETE OČI LJUDIMA??

OSTAVITE KOMENTAR