Nova WinWin prodavnica u Petefi Šandora

Na mesto kineske prodavnice a ranije Peščare, ili kako su taj lokal zvali Subotičani –  büdös bolt u ulici Petefi Šandora, otvoren je maloprodajni objekat WinWin-a.

Radnja se prostire na 250 kvadrata. Na sajtu WinWina nalazi se preko 20 hiljada artikala, od kojih se deo može pogledati u novoj prodavnici. Mali kućni aparati, televizori i bela tehnika samo su deo asortimana, a cene prilagođene svima.

Svoja vrata za kupce WinWin otvara radnim danima od 8 pa sve do 21h, kao i subotom od 9 do 16h, a prodavnica kod Sarićevog spomenika takođe ostaje na raspolaganju kupcima.

RTV Yu ecoKOMENTARI

 1. amacak kaže:

  lepo. nadam se da će zakupiti i deo parkinga ispred inače će red da bude do semafora kod dispanzera dok ne istovare dostavni kamion.

 2. Anonimni kaže:

  Dislajkovi sve govore!

 3. Laki laky kaže:

  Andrej?

 4. Schumi kaže:

  Lose iskustvo sa njima.

 5. xy kaže:

  Amacak, probudi se. Ova radnja je prekoputa Gimnazije. Gde je tu semafor, dispanzer?

 6. portorikanac kaže:

  digao Tole kiriju kinezima…malo mu je love izgleda

 7. ROBERT kaže:

  @ Laki laky
  Da, Andrej…

 8. ZORAN kaže:

  Vaistinu Andrej!!!

 9. amacak kaže:

  xy, radnim danima se već događa da je sve zatrpano od semafora kod crkve do dispanzerskog. sad zamisli kad se u takvoj još situaciji još zatvori traka u petefi šandora kod winwina na jedno 15-20 minuta zbog istovara kamiona. ili ne moraš ni da zamišljaš ako se setiš na šta je to ličilo pre koju godinu kada je pola grada bilo raskopano.

 10. istina kaže:

  win win, emmi…sve je to od batice Andreja..a ima ih jos dosta

 11. Anonimni kaže:

  JA JOŠ NIAM IMAO PROBLEM SA NJIMA!

OSTAVITE KOMENTAR