Novčane nagrade Vlade Srbije rvačima

Sportisti Davoru Štefaneku, za osvojenu srebrnu medalju u rvanju, na Svetskom prvenstvu u Budimpešti u oktobru ove godine, i njegovom treneru Sretenu Damnjanoviću, dodeljena je novčana nagrada u iznosu od po 25.000 evra u dinarskoj protivvrednosti, saopšteno je sa današnje sednice Vlade Republike Srbije.

Za osvojenu bronzanu medalju u rvanju na Svetskom prvenstvu u Budimpešti, Vlada je nagradila sa po 20.000 evra u dinarskoj protivvrednosti rvača Viktora Nemeša i njegovog trenera Vojislava Trajkovića.

Za osvojenu bronzanu medalju na istom takmičenju, novčane nagrade u iznosu od po 20.000 evra dobili su rvač Mihail Kajala i njegov trener Radovan Momirov.

 

Tanjug

 KOMENTARI

 1. Schumi kaže:

  Da nisu clanovi partije nebi dobili nista.

 2. Lebara kaže:

  Netacno schumi gummi samo je Davor clan.

 3. Svedok buducnosti kaže:

  Istina je da je davor stefanek clan sns, da je zapislio svog oca u jkp stadion (halu), izglasan politicki za predsednika sportskog saveza srbije, povukao svog trenera izlapelog damjanovica u upravni odbor, svog prijatelja marinkovica za generalnog sekretara, fotografa vukovica namontirao da bude sekretar sportskog saveza u subotici. Znate sta? Niko od njih nije u sns osim stefaneka ali svi su tamo dosli debelo preko veze!!!!

 4. Eto kaže:

  Stefanekov tata nije zaposlen u JKP Stadionu….

 5. Samo istina kaže:

  Vec u Toplani.

OSTAVITE KOMENTAR