Obaveštenje povodom predstojećeg praznika

Obaveštavamo  sva  pravna i fizička lica da  zbog predstojećih Verskih praznika „Uskrs „ radimo po izmenjenom režimu i to za „Katolički Uskrs „ u period od 19.04 (Veliki petak) do 22.04 (ponedeljak)  :

–          19.04 ( petak ) redovno se rade tereni i to po ustaljenom režimu

–          22.04. ( ponedeljak ) smeće se ne odvozi izuzev u sledećim mesnim zajednicama:

–  M.Z.“ KELEBIJA“ (desna strana iz pravca grada )

– M.Z.“BAČKI VINOGRADI“ ( žuti džak )

U vreme verskog praznika „ Pravoslavni Uskrs“ također radimo po izmenjenom režimu i to za period od 26.04. ( Veliki petak) do 29.04.( ponedeljak ) :

–          26.04. ( petak ) smeće se ne odvozi izuzev u sledećim mesnim zajednicama :

-M.Z.“ BAJMOK „ (desna strana iz pravca Subotice)

„MIŠIĆEVO“( žuti džak)

–      29.04. ( ponedeljak ) redovno se rade tereni i to po ustaljenom režimu

Zahvaljujemo Vam se na razumevanju i želimo Vam Sretan  Praznik !

 

 J.K.P. „ Čistoća i zelenilo „ Subotica  KOMENTARI

 1. JaPaja kaže:

  To ujedno znaci da nam Lokalna samouprava ili ti Gradska Kuca nece raditi ni za Katolicki Uskrs ni za Pravoslavni Uskrs kao sto je bilo mnogo godina unazad. Svaka cast nasoj Lokalnoj samoupravi.

 2. Fux. kaže:

  Privredni park Mali bajmok sa svojim ‘investitorima’ radi… Iz Europskog ustava su izbacili hrščanske korene Europske Unije..

 3. SuperBot kaže:

  @JaPaja
  Jedan od glavnih razloga ZAŠTO toliko volimo Srbiju je taj što ima jako puno neradnih dana, kako državnih tako i verskih praznika.
  Šteta što nam ne omoguće i Bajram i Hanuku da slavimo svi zajedno.

 4. Estados Unidos de Europa kaže:

  @ Lux

  Eu nema nikakve hriscanske korene. Njeni koreni su novac. Suva lova i nista vise. Njeni koreni nisu Evropska hriscanske zajednica, nego Evrpska ekonomska zajednica. (EEZ). Novac i profit ne poznaju ni religiju ni naciju. Cim su pocele kojekakve zelene partije i ostali eko-fasisti da bulazne o moralu i poceli da nagvazdaju o idealima i ideologijama, i svoje shvatanje sveta naturaju drugima, EU slabi i pocinje da se razbija na interesne zajednice pojedinih drzava.

 5. pista kaže:

  Ni Vodovod ne radi…. U petak zvao zbog stanja na vodomeru kaze portir – nema nikoga. Znaci, ili je zbog Velikog petka ili se islo na miting. Direktor Santa bi inace mogao organizovati posao da se ono nesmetano obavlja jer su oni zbog gradjana, a ne gradjani zbog njih. I tako… do utorka se ne radi, a nije drzavni praznik. Zar u toj firmi bas nikog nema da je pravoslavac pa da uskoci umesto katolika? Isto tako i na Varoskoj kuci… Eben ti sistem!

OSTAVITE KOMENTAR