Obaveštenje povodom predstojećeg praznika

Obaveštavamo građane da zbog državnog praznika, JKP “Čistoća i zelenilo“, neće vršiti uslugu odnošenja kućnog smeća iz domaćinstava u ponedeljak 12.novembra tekuće godine.
Smeće će se tog dana redovno iznositi samo iz Mz Kelebija – leva strana.
Gradska deponija će biti zatvorena.
Blagajna preduzeća neće raditi.
Zahvaljujemo se na razumevanju!

JKP“Čistoća i zelenilo“ SuboticaKOMENTARI

 1. Istina kaže:

  A vala i neka oni ljudi radnici odmore.

 2. Istina... kaže:

  Ne kradite nickove, lopovi! Ne branite neradnike i pljačkaše u državnim preduzećima. Đubre ne zna za praznike, ne gomilajte ga neodnošenjem.

 3. Komunalac superiorac kaže:

  Djubre stvarno ne zna za praznike. Radnici komunalnog preduzeca koji odnose smece znaju sta je praznik i on im sleduje kao i svim ostalim ljudima. Uz pozdrav:

  Smrt fasizmu – sloboda narodu

 4. Istina... kaže:

  Smrt fašizmu-sloboda narodu!

 5. ff kaže:

  O kakvom prazniku je reč?

 6. istina kaže:

  @Komunalac superiorac

  Vi u državnim službama navikli ste na život od nerada. U normalnom svetu komunalna preduzeća otpad redovno ODNOSE a vi samo gledate kako da ga IZBEGNETE, a ako ga i pokupite obavezno za vama ostane jedan njegov deo. Poznati su slučajevi kada ga ne odnosite po više nedelja kada se zaređaju praznici i vremenske nepogode. Ili štrajkovi. Ali zato OBAVEZNO vaše „usluge“ NAPLAĆUJETE iako ih NE izvršavate. I sva državna preduzeća to rade bez izuzetka. Ta anarhija i lopovluk postoje samo u komunističkim sistemima koga vi ne želite da se odreknete. Lično znam kako funkcioniše (anti)sistem obračuna nepostojećih ili neosnovano uvećanih poreza, troškova, taksi i ostalih naknada i protivpravne naplate prinudnim putem. Vodio sam nekoliko sporova pred sudovima, sve ste ih izgubili. Roditi se u Srbiji i u njoj živeti je Smrtna kazna koja se izvršava postepeno.

  Kada budete protivpravno tj. kriminalno opljačkali sve oko sebe jedni drugima ćete čupati grkljane i vaditi oči. Prašinar sa carine, kasnije Prvi subotičke elektrifikacije, pa Prvi palićkog životinjskog vrta, pa Prvi vojvođanske elektrifikacije a sada Prvi vaše varoši, „doktor nauka“, već je počeo da preti čupanjem istih.

  Nemam ništa protiv nikoga lično nego protiv neznanja, nestručnosti, nerada, nezakonja, bezakonja… Znam da se slažete sa mnom.

OSTAVITE KOMENTAR