Obaveštenje za ratne veterane

OBAVEŠTAVAMO

Članove udruženja Srpskih Ratnih Veterana koji su predali dokumentaciju za naplatu ratnih dnevnica da su tužbe predate dana 26.01.2018. godine Sudu u Subotici.
Naši novi advokati su
ZORAN PUNOŠEVAC i BRANISLAV POPOVIĆ iz Kruševca kao i MIROSLAV BOJIĆ, JASMINKA NIKOLIĆ i DUŠAN STANKOVIĆ iz Čačka.
Ubuduće, ako vas neko bude kontaktirao sem pomenutih advokata, pošto se već dešava, znajte da to nisu advokati našeg udruženja. Samim tim SRV- Su ne zastupa više advokatski tim SRĐANA ALEKSIĆA.
Dokumentacija će se i dalje primati radnim danima od 09-17 a vikendom od 10-14 časova.
Za sve dodatne informacije obratite se na brojeve telefona
063 556 964
062 825 10 63
061 277 73 59



KOMENTARI

 1. omer kaže:

  A puko znači Vukelić? A zavlaći ljude. pa ovi su jedini reprezentativni i ovi naplaćuju državi a ne ka vukelić.

 2. Zlax kaže:

  A šta se dešava sa dokumentacijom koja je predata 2012-e, a sa kojom je ovlašten Srđan Aleksić?
  Da li je nadležnost predata novom timu advokata po automatizmu ili moramo sve ispočetka?

 3. Aleksandar kaže:

  Kako da ja predam papire u inostranstvu sam

 4. Srpski ratni veterani kaže:

  Poštovani saborci.
  Advokati su gore navedeni za detaljne informacije ili posetite naš sajt SRV Subotice ili pozovite jedan od tri ponuđena broja. . Aleksandre pošto ste u inostranstvu posetite stranicu Srpski ratni veterani Subotice i tu možemo da Vam odgovorimo na sva Vaša pitanja..

 5. O jessssssss kaže:

  Svu dokumentaciju sam imao pri predaji u prostorijama SRV-Subotica jedino mi je bilo potrebno da nađem vojnu knjižicu, nije je bilo i nema je ni sada ostala mi u Varaždinu na odsluženju VR. Ništa idem gore u vojni odsek sada centar ministarstva odbrane . Uđoh tamo neka gospođa osu paljbu po mnei. a ja po njoj. šta ti treba?? ona meni a aja njoj da hoću potvrdu da sam učestvovao u ratu 99-e godine kada su nas šopali sa neba ona gle li čuda reče mi na kraju da je iz Trebinja opet poče da se dere da meni to netreba ta potvrda jer od dnevnica neće biti ništa. opet se pitam .KO JE OVAJ madam da kaže da nama neće biti isplaćena diskriminacija??? Ona očigledno radi po direktivi i dere se na narod. FUUUUUUUUUJ ljigavo.A da i to dodam da je u kancelariju dok sam se objašnjavao ušao neki prcopevac od oficira i rekao da smanjim ton rekoh i njemu da s,manji on jer ja sam došao po svoje. Ta ista ta gospođa ljude zavlači da dođu za dva meseca po potvrdu o učešću u ratu 99-e a ne treba joj više od dva minuta da sve odradi.Toliko o našem, ministarstvu odbrane..

 6. Dragan kaže:

  Da li je bilo isplate ratnih dnevnica
  SAD je 2019 godina

OSTAVITE KOMENTAR