Obeležen Dan Evrope

U Subotici je obeležen Dan Evrope nešto skromnije nego ranijih godina. Postavljanjem  EU info kutak sa publikacijama, brošurama i flajerima organizatori su želeli da što bolje cilju  bolje informisanosti građana i mogućnostima  koje nam pruža Evropa, kroz institucije, kao i procesu pristupanja Srbije EU.

dan evrope

Ove godine Centar za lokalnu demokratiju obeležava i 15-tu godišnjicu pomoći EU Srbiji, kaže lokalna koordinarka LDA Silvija Patarčić.

“ Od 2001. do danas, od kada su pokrenuti projekti Srbija je dobila oko tri milijarde evra sredstava od pristupnih fondova. EU je najveći donator Srbije, i mnogi su realozovani u našem gradu. Postavili smo EU info kutak sa publikacijama , brošurama i letcima u cilju bolje informisanosti građana i mogućnostima  koje nam pruža Evropa, kroz institucije, kao i procesu pristupanja Srbije EU”, ističe Silvija  Patarčić.

Obeležavanje Dana Evrope u Subotici po deseti put organizovao je Centar lokalne demokratije, u saradnji sa subotičkom lokalnom saoupravom.KOMENTARI

 1. srbenda iz b.topole kaže:

  ..Jaaaaaaal.?????.(kako kazu moja braca bunjevci))..a koliko nam je ta Evropa … UNISTILA ZIVOTA U BOMBARDOVANJU 1999… Koliko stete nanela….. Pa kao 3milijarde donacija vadi sve njene fleke…..E pa nece moci ..braco EUROPEJCI!!Nema zaborava ……a vas sitnis zabijte u neko drugo mesto .. zna se u koje !!

 2. stormwatch kaže:

  Bravo Evropa!

  UAAAAAAAAAAAA USA I RUSIJA! BUUUUUUUUUUUUUUUUU! UAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA! UAAAAAAAAAAAAAAA!

  NAPRED EUROPE!

 3. Bunjevac kaže:

  Ako necemo u Evropu mozmo samo staat u mistu a to znaci propadat.S Rusijom nemamo kopnene veze i opkoljeni smo NATOm,a copavi se vec odavno oladio da bi nas u svom bilom odilu(u tome je kopiro papu)vodio u nesvrstane.Daklem nema nam druge nego prigrist go.vno,priznat da smo bili nevaljani,da smo zato dobili bombe i da sad idjemo u Evropu jel cemo pocrkat od gladi.Faljnis zdravi razume sveti Savo i car Dusan nisu imali pojma da ce doc vrime evrointegracija jel da su znali virovatno bi primili krunu od pape.

OSTAVITE KOMENTAR