Od sutra na Radijalcu

Privode se kraju radovi u zgradi nekadašnje „Lesnine“ (Forma ideale) na Radijalcu, u Šumskoj ulici. Bodyline Fitness & Wellness u novom objektu ponudiće najsavremenije sadržaje. Biće to do sada najveći fitness i wellness centar koji je Subotica imala. U tri nivoa nalaziće se teretana, crossFit, četiri saune, relax zona, masaže, fizioterapija, Caffe & Protin bar… Instruktori koji vode kroz trening čekaju vežbače od subote 7. 7. 2018. od 7 sati.

Ponedeljak – Subota 07:00-23:00

Nedelja 09:00- 20:00KOMENTARI

 1. Pravdoljub kaže:

  Svaka čast i investitoru i radnicima -majstorima. Međutim ovde je do izražaja došao inžinjer koji je sve detalje uklopio na svoje mesto. Pozdrav tom čoveku..

 2. Anonimni kaže:

  iskreno bolje bi bilo da gazda poradi na osoblju teretane koje je namrgodjeno …
  jedino to nedostaje ostalo sve ok teretana ce biti brutalnaaa

 3. croat kaže:

  Parno kupatilo dobro izgleda !
  Imali još u Subotici squash teren, činimi se da je onaj na prozivci srušen.

 4. Anonimni kaže:

  za trenere : nece da skupljaju tegove a to im je jedini posao tamo nista ne rade ceo dan sede. malo rada i prijatnosti nije na odmet. inace bolja je stara postava zaposlenih…

 5. croat kaže:

  Anonimni vratiti teg na mesto posle vezbe je stvar opste kulture , za to ti netreba trener. Posto sebe smatram vise sponzorom teretana nego korisnikom (platim pa neidem redovno:( ja bi rekao da je posao trenera da ide okolo i da pomogne da se vezbe rade pravilno, nije u opisu posla ali bingo je ako zna motivisati korisnike , tu i tamo zapocne male price, napravi atmosferu da se pogotovo pocetnici nesmore.

 6. Bivši radijalčanin kaže:

  Sve je ovo u redu, od zapuštenog zdanja napraviti nešto „osvežavajuće“, ali mislim da će nedostajati parking mesta.

 7. Saša kaže:

  Posle 8 meseci ću napokon živeti u miru – bušili su kao u rudniku da rade, lupali, varili itd

 8. Anonimni kaže:

  parkiracemo na sred ulice!

 9. Moni kaže:

  Produzite radno vreme nedeljom do 22h ima nas koji bi dolazili i posle 20h

 10. mimi kaže:

  Nadam se da će se ime tog građ.inžinjera spomenuti na svečanom otvaranju, a koji je od jutra do sutra bio tamo i bukvalno terao radnike da rade, popravljao i prepravljao njihove brljotine…

 11. Mare kaže:

  Vrhunski odradjen posao. Najbolja teretana u kojoj sam do sada bio. Svaka cast i puno srece i uspeha u radu. Za pohvalu je i osoblje u teretani. Veseli, nasmejani, opusteni… Cista desetka za sve.

OSTAVITE KOMENTAR