Određen pritvor za dva carinika sa prelaza Reske

Sud u Segedinu odredio je pritvor za dva uhapšena carinika sa graničnog prelaza Reske koje tužilaštvo tereti za tri krivična dela.

Protiv osumnjičenih istraga se vodi zbog krivičnog dela podmićivanja u poslovanju i udruživanja u izvršenju kriminalnih radnji. Prema dosadašnjim podacima istrage carinici su u periodu od oktobra 2017. do maja 2018. uzimali gotov novac od stranaca koji su prelazili državnu granicu.

Na osnovu do sada dostupnih podataka carinici su u 4.350 slučajeva počinili krivično delo korupcije, prenosi mađarska informativna agencija.

RTV PannonKOMENTARI

 1. stormwatch kaže:

  hahahahahahahahaahha…od oktobra 2017 do maja 2018? A sta ce mo za period od 1992 do Oktobra 2017? Lepo staviti na papir kolika je plata carinika i to uporediti sa onim sto poseduju, legalno i ilegalno na imena drugih….svasta bi tu bilo….

 2. srb kaže:

  fasisti.

 3. avet kaže:

  @srb
  Mito i korupcija nema ama baš nikakve veze sa fašizmom, ali eto možda ja nisam u pravu.

 4. stormwatch kaže:

  @avet

  Samo naivan, glup ili fashista moze da tvrdi da u fahismu i nacizmu nije bilo mita i korupcije….najkorumpiraniji i najprljaviji sistem koji je ikada postojao.

 5. avet kaže:

  @stormwatch
  U svakom sistemu je bilo, ima ga i biće mita i korupcije, samo ne u istoj količini.
  A sad fašizam i nacizam jesu prljavi sistemi, u pravu si, ali da li su najkorumpiraniji, to ne znam, ne umem realno proceniti.

 6. Istina kaže:

  Neko je ovde opsednut fašizmom i nacizmom, u svima oko sebe vidi fašiste i naciste.

 7. Prosveta kaže:

  4350 puta puno pa plus pdv pa nemas kesu… ajoooj. Boli njih sto ce na duzi godisnji. I to mu drugi placaju. I kad izadje, opet je pun k’o brod. I ja bih tako. Ali ko mi je kriv sto zavrsih fakultet pa radim za sicu.

 8. S&S kaže:

  Dali su uhapšeni madjarski ili naši carinici?

 9. Megille kaže:

  Pa da,kada se uvede red onda je to ‘fašizam i nacizam’—

 10. stormwatch kaže:

  @Megille

  Ti si i….

 11. Megille kaže:

  @ Prosveta : Lična primanja ili plate nemaju veze sa fakultetskom diplomom ,već sa vrednošću pola na kojem radiš.Diplomu-papir niko više ne plaća ,nismo više u komunizmu već u društvu gde sve se greda samo preko zarade-profita.Naravno i preko znanja.
  Ovih dana mi se potužio poznanik da kada je pre nekoliko meseci otišao u Nemačku i ,poslodavcu je pokazao svoju diplomu tehničke struke.Poslodavac koji ga je zaposlio kratko mu je rekao : ‘ vidiš studiranjem si izgubio 5 godina , a da si došao kod mene prije studiranja već bi imao 5 godina radnog staža…Sada ćeš pored rada morati sve da naučiš ,polažeš certifikate za razne veštine ,pa ako zadovoljiš naše standarde i uslove moći ćeš da radiš kao inžinjer…

 12. stormwatch kaže:

  @megille

  „Lična primanja ili plate nemaju veze sa fakultetskom diplomom ,već sa vrednošću pola na kojem radiš.Diplomu-papir niko više ne plaća“

  Kakva notorna lazh i glupost…
  U nemackoj bez diplome mozes da obrises d…. na bilo kom poslu, pa makar ga i pre toga radio 20 godina kao „majstor“ negde drugde ….prvo sto se trazi u nemackoj na SVAKOM poslu je PAPIR, onda krece razgovor o ugovoru i plati. Nemacka koje se vi secate, a u kojoj je priuceni moler i mizeran slikar bio veliki vodja celog naroda, takva na srecu vise ne postoji….

 13. Megille kaže:

  @ stormwatch : Prosipaš na ovom forumu mozak kao da su svi ovde maloumni. Plaća se papir ,malo morgen -plaća se znanje i rad i samo rad…Tako je to u kapitalizmu.Nema ništa badava…Ti očito govoriš o nekoj virtualnoj Nemačkoj koji postoji samo u tvojoj fantaziji. Opsednut si nemačkom ,mora da živiš od ‘ špendea’. Ali i tim davanjima dolazi kraj … liberalizam je na izdisaju…Naime neki drugi Nemci sa spremaju da preuzimaju privredu Nemačke,dakako oni koji nešto vrede već se iseljavaju iz države na sigurnija mesta. Jedva se čeka da takvi kao ti preuzmu tamo vođenje privrede…bit će to vrlo interesantno. Ostavi se ti svog ‘molera-pitura’-kada bi znao koje nacije je bio pokrio bi se ušima…Ja inače ne uživam u tvojim provakativnim umotvorevima na ovom forumu ,i svestan sam da je svako slovo koji se koristi u vezi diskusije je samo gubljnenje vremana….Moras da se lečiš…naime Nemačka ti ne čini dobro…Tebi ni ‘pitur’ ne bi mogao pomoći…

 14. Istina kaže:

  @Megille

  „Papir“ je obezvređen upravo u neoliberalnom kapitalizmu, gde su vekovne porodične i političke veze iznad znanja, veština, iskustva i rezultata. „Pametnjaković“ je obična Korisna budala koja neosnovano i nesuvislo hvali i brani Nemačku, a da o njoj nema pojma. Čista propaganda, demagogija. Nije Švaba lud da zapošljava diplomirane neznalice.

  O „moleru-pituru“ sam već pisao nekoliko puta i portal GradSubotica je svaki put komentar objavio. Najviše o vođi „hiljadugodišnjeg“ Rajha, njegovom poreklu i samo malom delu celog tog Sistema postoji u komentarima na linku:

  http://www.gradsubotica.co.rs/zabranjeno-spaljivanje-strnjike-smeca-na-otvorenom-prostoru-i-spaljivanje-biljnih-ostataka/

  Posle tih komentara jedino još „Pametnjaković“ prosipa fekalije iz svog mozga.

 15. stormwatch kaže:

  @megille @mali shizoidni nazi mulitinik shovinista

  Jes, Nemacka je Srbija pa mozhe svako bez dana skole da bude sve sto pozeli….od Reditelja preko Inzenjera do Predsednika drzave…..vas dvoje ste obicne seljachine bez ikakvog rezona i znanja o bilo cemu…da ste tako pametni i sposobni, sigurno ne bi provodili dane ovde nego radili nesto pametno….

 16. Istina... kaže:

  Nema pametnije stvari od razotkrivanja skrivanog.

 17. Megille kaže:

  @ Istina. Razotkriveno je da je bio poltron i tu, a poltron je i u Nemačkoj…

 18. Megille kaže:

  SENZACIONALNO PISMO GLUMICE SILVANE HEIßENBERG MERKELICI

  Vi ste največeg prezira vrijedna i najkriminalnija Kancelarka,koju je Njemački Narod ikada morao trpjeti.
  Vi ste Njemačkom Narodu svijesno i protuzakonito importirali teror,rat,siromaštvo i smrt kroz ilegalne azilantske parazite,stotisuća plačenika,IS teroriste i ostale teške kriminalce u našu zemlju.
  Po ustavnom pravu čl-16a,nema u Njemačkoj nitko pravo na azyl.koji ulazi iz treče zemlje,dakle SVI VAŠI gosti nalaze se ILEGALO u Njemačkoj.
  Šengenski i dogovor iz Dublina,su također protuzakonito bačeni van snage.
  Zakleli ste se u prisegi,između ostalog „odvratiti štetu od Njemačkog Naroda“,točno suprotno radite svakodnevno.
  Vi nemate zadatak brinuti o potrebama „svih građana“,nego jedino za dobrobit NJEMAČKOG NARODA,samo to je vaša zadaća.
  Vi niste ništa drugo nego obična zaposlenica NJEMAČKOG NARODA,jer sva moć proizlazi iz naroda NE iz vas.
  Niste brinuli o njemačkim potrebama.Nego ste nahuškali cijelu naciju među sobom,svorili raskol među obitelji i cijele obitelji uništili.
  Nama Njemcima nikada nije bilo bolje?
  Javne manifestacije moraju zbog VAŠIH ILEGALNIH GOSTIJU biti masivno osigurane,zagrađene i od Policije sa strojnicama čuvane.
  Nastale su zone sigurnosti za žene,koje traže zaštitu od VAŠIH RASKALAŠENIH GOSTIJU,da ne postanu žrtve sexualnih napastovanja.
  Svakodnevno čine VAŠI GOSTI nasilne zločine.
  Siromaštvo staraca i djece nije bilo toliko zastupljeno kao sada.Gotovo jedan milijun Njemaca su beskučnici i žive na ulici.
  Tim ljudima pomoći je bio VAŠ ZADATAK.A NE CIJELU EUROPU sa kulturološki stranim invazorima poplaviti,i njih sa NAŠIM teško zarađenim poreznim milijardama počastiti.
  Vi tražite respekt?
  VAŠE mnogostruko kriminalne invazore,koji u Njemačkoj siluju i ubijaju,lažno branite protiv navodnog „desničarskog progona „.
  Ako želite respekt i posjedujete savijest,sami bi ste se branili pred sudom od vlastitih kaznenih djela.
  Nebude li pravosuđe sudilo pravo,preuzet će to narod,jer sva moć proizlazi izključivo iz naroda,Njemački Narod je Vaš šef,vi ste nitko i ništa.
  Još niti jedan kancelar Njemačke nije Njemačkom Narodu počinuo svijesno toliku štetu i muku,niti je bio toliko omržen kao vi,što osjetite kod svake stranačke manifestacije.
  Želim si za 2018. samo jedno,da vi i vaša cijela pratnja,zbog svih kršenja zakona,dođe pred pravi sud,i najmanje doživotno bude zatvorena.
  Takva veleizdaja prema vlastitom narodu,još nije zabilježena u povijesti njemačke.
  Plačeni licemjerni komentatori,koji vama još ližu rektum,nesposobni samostalno razmišljati,neka si uštede hvalisanje jer ih nitko više ne smatra ozbiljnim..
  Najdublje vas prezirem i priželjkujem pravednu kaznu.
  S poštovanjem,kroz vašu stasikompaniju ,sada več bivša glumica
  Silvana Heißenberg

 19. stormwatch kaže:

  Zelim da vam cestitam blagdan Krista Kralja.

 20. stormwatch kaže:

  @Megille

  „SENZACIONALNO PISMO GLUMICE SILVANE HEIßENBERG MERKELICI“

  Toliko je senzacionalno da niko nikada nije cuo za ovo pismo osim fashista iz Afd-a koji su ga i napisali.

  Frau Merkel je jedini razlog sto su Evropa i Nemacka jake i stabilne.

 21. Istina kaže:

  Evo, opet su svi „nenaši“ fašisti! Zaboravili ste kvalifikaciju nacisti i ostalih sijaset. Da vas to ne hvata demencija!?

  -*-

  Actress Silvana Heißenberg: Banned From TV Stations RTL, Sat 1 & Public Channels for Critizising Merkel

  https://goldsteinweb.wordpress.com/2017/08/19/actress-silvana-heisenberg-banned-from-tv-stations-rtl-sat-1-public-channels-for-critizising-merkel/

 22. stormwatch kaže:

  @mali shizoidni nazi multinik shovinista

  Silvana Heißenberg je nista drugo nego Afd nacista….medjutim nije mi jasno da vi koji toliko brinete o vashim fashistima niste spomenuli da je Alice Weidel proterana iz Svajcarske upravo juce. Grad Biel u kome je ona vec godinama registrovana i zamisli od silnog patriJotisanja placa porez u Swiss a ne u Deutschland koju navodno toliko voli, joj je posle ogromne pronevere i nezakonitih uplata otkazao dobrodoslicu, kao i kulturni centri toga grada…nece niko da ima posla sa otpadom.

 23. Megille kaže:

  @ surmwach : Ne brinem se ja za tebe . Naime kada dođu Afd ili slična politika na vlsti u Nemačkoj brzo čes se ti i tebi slični njima priključiti…Jedino morat ćeš da radiš jer kod tih opcija nema ‘špendea’. A Nemcima koji svaki dan rade od jutra-do -mraka više ne žele da izdržavaju trutove u svojoj okolini. Ne brini se ti za Nemce oni se znaju za 24 sata da se preokrenu u politici. Ipak je to njihova država a ne država dotepenaca ,kako ti i slični misle…

 24. stormwatch kaže:

  @Megille

  Takvo shto se nece desiti….nisi pratio zbivanja zadnjih par meseci…Grüne je sa 8.9% dosao na oko 22-23% sa tendencijom da predje 25%….sto znaci da ce na sledecim izborima CDU i Grüne bez problema da sami formiraju vladu. O pijanim, nadrogiranim krimos jadovanima iz DDR-a koji cine 80% kompletnog birackog tela afd ne vredi trositi reci.

OSTAVITE KOMENTAR