Oglasio se i Spartak: Ivanović je najbliži Legiji

Spekuliše se već neko vreme da bi Đorđe Ivanović mogao karijeru da nastavi u Partizanu. Posle odličnih igara u dresu Spartaka za njega su interesovanje pokazali mnogi klubovi, a tim povodom se oglasio srpski klub.

– Ponuda je mnogo, a mi držimo cenu i čekamo najpovoljniju ponudu. Ivanović ima važeći ugovor sa klubom koji traje još godinu i po dana. Osim Legije, čija ponuda je najozbiljnija, javila su se i dva kluba iz poljske, dva kluba iz Slovačke i po jedan iz Španije, Portugalije, Belgije i jedan broj ekipa iz Istočne Evrope. Ne žurimo, tržišna cena ovog igrača je visoka i nije ni blizu ponude koja se pominje po medijima. Veliko je pitanje da li klubovi u Srbiji mogu tu cenu da isprate – rekao je Goran Drača.

Potpredsednik Subotičana je otkrio da bi pored Ivanovića još igrača moglo da napusti klub.

– Spartak je na pragu da realizuje tri ozbiljna transfera svojih igrača, tako da u nastavku sezone nećemo biti opterećeni finansijskim problemima. Kada uzmemo u obzir postavljeni cilj, koji je plasman u Evropu, može da se dogodi da neće biti dalje prodaje igrače, jer bi mogli da narušimo fizionomiju tima koji imamo. U svakom slučaju, igrači mogu da idu uz našu saglasnost i odgovarajuću ponudu. Sačekaćemo nekoliko dana, sagledati pristigle ponude, a u prvom redu ponudu Legije. Tek posle toga donećemo najbolju odluku – poručio je Drača.

 

NovostiKOMENTARI

  1. Sasa kaže:

    Ma da pola evrope traži ivanovica

OSTAVITE KOMENTAR