Ostavke u SRS

Rukovodstvo Gradskog odbora Srpske radikalne stranke (SRS) u Subotici podnelo je ostavke na funkcije i istupilo iz ove stranke.

 

Kako je na konferenciji za novinare izjavila dosadašnja predsednica Odbora Svetlana Stipanović, odluka nije “ni malo laka, ali je časna i poštena”, a doneta je zbog neslaganja sa rukovodstvom stranke.

 

Prema njenim rečima, iz stranke su istupili predsednik, dva potpredsednika, sekretar i blagajnik odbora, a u najavi je “povlačenje i predsednika pojedinih Mesnih odbora”.

 

“Najveći razlog su trajno narušeni međuljudski odnosi u Gradskom odboru stranke u Subotici i Okružnom odboru za Severno-bački okrug”, rekla je Stipanović, koja je i odbornica ove stranke u Skupštini grada Subotica.

 

S tim u vezi, ona je takođe dodala da zajedno sa Aleksandrom Bukvićem više neće zastupati interese radikala u lokalnom parlamentu, već će u narednom periodu nastupati kao samostalni odbornici “koji će i dalje raditi u interesu građana”.

 

“Ne prelazimo ni u jednu političku stranku. Isključivo ćemo se baviti interesima građana i onim što smo govorili u predizbornoj kampanji”, rekla je Stipanović.KOMENTARI

OSTAVITE KOMENTAR