Otkazana licitacija Patrije, Prezidenta i Bečkog restorana

Dugo najavljivana javna licitacija imovine Darka Šarića u Subotici je otkazana. Javna licitacija je bila zakazana za petak, 24. februara ali niko nije otkupio prodajnu dokumentaciju i zbog toga je licitacija otkazana.

 

Hotel „Patria“ sa četiri zvezdice nalazi se u samom centru grada, na površini od 8.317 kvadratnih metara, poseduje 136 soba i pet apartmana, restoran, velnes i fitnes centar, restoran i poslastičarnice.

 

Hotel „Prezident“ sa četiri zvezdice, nalazi se na oko 100 metara od obale jezera u zaštićenoj banjsko – turističkoj zoni Palića. Prostire se na površini od 2.680 kvadratnih metara, poseduje 40 soba i četiri apartmana, kao i velnes i fitnes centar, sa saunama i hidromasažom i otvoreni bazen u dvorišnom delu.

 

Bečki restoran smešten je u samom centru Subotice, na površini od 514 kvadratnih metara.

 

Hotel „Patria“ je bio ponuđen po početnoj ceni od 935,5 miliona dinara, „Prezident“ na Paliću – 520,36 miliona, Bečki restoran po ceni od 43,72 miliona dinara i tri stana na Prozivci.KOMENTARI

 1. dasHHa kaže:

  Ne mogu da verujem da za patriu traze minimalno 9 miliona a za pozoriste pokusavaju da skrate na 7 miliona. Pa dokle ce vise da omalovazavaju gradjane. Nismo sisali vesla!!!

 2. nesvrstan kaže:

  Izgleda da ipak ne postoji dovoljno velika budala da kupi nešto Šarićevo!

  Ova država je sve smešnija a istovremeno i tužnija…

 3. dasHHa kaže:

  Koliko je milijardi eura utuceno u beogradsku infrastrukturu od 2008.-2012.??

 4. dasHHa kaže:

  Dragan Đilas:“Danas gradski prevoz(GSP Beograd)subvencionišemo iz budžeta sa 100 miliona evra.To je 15 odsto našeg budžeta, a GSP i dalje pravi ozbiljan minus i to, jednostavno, ne može da se izdrži.“

  Za sumu od 60 milijaradi evra koje su u poslednjoj deceniji, prošle kroz budžet Srbije i ruke naših političari, stručnjaci kažu da je moglo da se izgradi najmanje 200 mostova kao što je onaj na Adi ili 30 auto-puteva kao što je Koridor deset.

 5. Agencija kaže:

  dasHHa:

  „22. 02. 2012. 19:52 Ne mogu da verujem da za patriu traze minimalno 9 miliona a za pozoriste pokusavaju da skrate na 7 miliona … „

  Ko ti kaže da oni imaju stvarnu nameru da ga prodaju. Kad baba testamentom nameni unuki veliki stan i dozvoli joj čak da se useli u njega i odmah je pošalje u agenciju da proda taj stan jer bi ona htela malo da putuje po svetu da li će unuka da učini sve da bi prodala stan ili će da „kresne“ ludu cenu, da zavlači kupce i radi druge radnje da bi prodaju odložila ili će da navali da što pre proda ono u čemu besplatno uživa ?

OSTAVITE KOMENTAR