Otvoren konkurs za studente

Otvoren je konkurs Social Impact Award na temu društvenog preduzetništva, posvećen studentima. Konkurs je otvoren do 24. aprila a mogu konkurisati studenti ili da barem polovinu tima čine studenti, da je ideja nova i da utiče na neki društveni problem.

Image 1

Social Impact Award je najveći projekat u Evropi, posvećen studentima, na temu društvenog preduzetništva. Osnovan je od strane Univerziteta za biznis i ekonomiju iz Beča i Impact HUB-a. Misija projekta je promocija društvenog preduzetništva među studentima. Sam projekat sastoji se iz tri dela: edukativnog, inkubacije i nagrade za najbolje ideje. Radionice vode učesnike od samih osnova društvenog preduzetništva, preko njihovih biznis ideja do biznisa potpuno spremnog za implementaciju.

Nagrada su 1500€ početnog kapitala, mentorska podrška i put na međunarodnu konferenciju u Beču.

Projeka tSocial Impact Award sprovodi organizacija Razlivalište, u saradnjisa Coca Cola Hellenic, ERSTE Bankom, ERSTE Stiftung-om i Impact Hub-om, a uz podršku Fonda B92, Zavoda za zdravstvenu zaštitu studenata Novi Sad, Američkog kutka Niš, Kancelarije za mlade Niš i Američkog kutka Kragujevac.

Sve detalje o uslovima i načinu apliciranja može se pronaći na sajtu.KOMENTARI

OSTAVITE KOMENTAR