Otvorena vrata kompanije ATB SEVER

Kompanija ATB Sever organizuje Otvorena vrata svake srede, od 12 časova u Upravnoj zgradi na adresi Magnetna polja br. 6. Cilj Otvorenih vrata je da se svi zainteresovani upoznaju s mogućnostima za zaposlenje u ovoj kompaniji.

Već punih 95 godina, ATB Sever poznat je po kvalitetu i tradiciji u proizvodnji svih vrsta električnih motora i generatora. Od 2011. godine, kompanija se nalazi u sastavu kineske Wolong grupe, koja ovu godinu završava kao druga kompanija u svetu u oblasti proizvodnje električnih mašina.
Poslednjih nekoliko godina primetna je pozitivna tendencija u razvoju kompanije, kako u pogledu rasta prometa, tako i u pogledu rasta zaposlenih, te je upravo cilj Otvorenih vrata da se svi zainteresovani upoznaju s mogućnostima za zaposlenje u ATB Sever.
Iz kompanije Sever poručuju da se dolazak ne mora zakazivati. Svi zainteresovani za posao trebalo bi da ponesu svoju radnu biografiju, a služba za ljudske resurse će na licu mesta raditi intervjue sa zainteresovovanima.
ATB SEVER zapošljava stručnu radnu snagu, a traženi su bravari, zavarivači, mašinski tehničari, elektrotehničari, metalostrugari, mašinski inženjeri i elektro inženjeri. Iz kompanije napominju da u određenim sektorima proizvodnje postoji mogućnost zaposlenja i nekvalifikovane radne snage.

 

RTV Yu ecoKOMENTARI

  1. Megille kaže:

    Treba poneti i ‘pelene’ …

  2. MALI BAJBOK kaže:

    Bogami ovi Severasi su postali bas ocajni, pokusavaju na razne nacine da privuku radnike, osim na onaj pravi nacin, a to je da omoguce ljudske uslove rada i normalnu platu i nece morati da traze radnike, oni ce samo dolaziti, a u medjuvremenu uprava Severa nek stavi prst na celo i zapita se zasto im je pola radnika otislo u Mali Bajmok a ni tamo nije med i mleko….

OSTAVITE KOMENTAR