Palić: Obnovljen sportski centrar – besplatno za meštane i turiste

Svim građanima i turistima koji dolaze na Palić, uskoro će besplatno biti dostupni tereni za rukomet, odbojku i košarku u Sportsko-rekreativnom centru „Janko Pejanović“ nakon što je lokalna samouprava Subotice u njegovu obnovu uložila deset miliona dinara.

Sportsko-rekreativni centar „Janko Pejanović“ na Paliću obnovljen je nakon 17 godina i besplatno dostupan svim građanima i posetiocima ovog turističnog mesta.

RTV

Javno preduzeće za upravljanje putevima, urbanističko planiranje i stanovanje Subotice izvelo je radove na obnovi i uređenju terena za rukomet, odbojku i košarku, između kojih će uskoro biti postavljene i zaštitne mreže. Obnovljene su i tribine i instalirano osvetljenje sa 20 reflektora.

„Javno preduzeće za upravljanje putevima, urbanističko planiranje i stanovanje je izvelo poverene radove. Dakle, 1700 metara kvadratnih asfalta je ugrađeno na svim ovim terenima. Postavljeni su novi rekviziti, urađeno je 280 metara ograde tipa palisada, a započeli smo radove i na okolnim trotoarima kroz obližnji park kako bi ovi tereni lepo bili povezani sa obalom palićkog jezera“, izjavio je Predrag Radivojević, direktor JP za upravljanje putevima, urbanističko planiranje i stanovanje Subotice.

„Mi ćemo ovo, svakako, staviti u slobodnu upotrebu. Znate da sada počinju prvomajski praznici, nekoliko dana će biti velika gužva na Paliću, ali odmah nakon toga ovo će biti dostupno svim građanima. Svakako, JP „Park Palić“ će voditi računa o tome“, kaže Nebojša Daraboš, direktor JP „Park Palić“.

RTVKOMENTARI

 1. ludak kaže:

  10 miliona dinara???
  Puno ste ukrali…moglo je to malo manje da se ćapi ali onda ne bi ni odradili ovo

 2. sekula kaže:

  Nemoj da lazete gradjane,kada je asfaltiranje komplet uradio vlasnik Vojputa za dzabe,ili bolje receno „reket“.

 3. pista kaže:

  Joj dike i ljepote…. sta dobijes kada se na jednom mestu nadju jedan bivsi iz G17+, pa bivsi iz DS i jos jedan bivsi ali is DSS? Dobijes autohtonu SNS. Pa jos ako je tu jedna Madjarica iz SVM onda pride dobijes i Savez Vucicevih Madjara… Lepi ste, mozete se slikati…

OSTAVITE KOMENTAR