Pastor očekuje razgovor sa Vučićem

Predsednik Saveza vojvođanskih Mađara Ištvan Pastor izjavio je danas da vrlo brzo očekuje razgovore sa predsednikom Srpske napredne stranke Aleksandrom Vučićem o postizbornoj saradnji SVM i SNS o kojoj su, kako je rekao, uoči izbora načelno razgovarali.

pastor

Pastor je rekao Tanjugu da se nada da će SVM moći na republičkom nivou da nastavi saradnju sa Srpskom naprednom strankom, a, kako je rekao, isto važi i za Skupštinu AP Vojvodine kao i u lokalnim skupštinama u kojima su te dve stranke osvojile najviše glasova.

„Što se tiče izbornog rezultata SVM mogu reći „preživeli smo“ i moćićemo da sa četiri mandata u Narodnoj Skupštini Srbije da nastavimo saradnju sa SNS koju smo imali u minulom mandatu i očekujem da ću vrlo brzo imati sastanak sa Aleksandrom Vučićem na kome ćemo razgovarati o toj saradnji“, rekao je Pastor.

 

TanjugKOMENTARI

 1. JAPAJA kaže:

  Vucic je rekao svoje. Ides na mesto Pajtica a Pajtic ode u poslednju klupu.

 2. stormwatch kaže:

  Sram te bilo!

 3. Mister No kaže:

  Suboticu je 1990 . godine jedan humorista inspirisan stripom Asterix opisao na sledeći način . Cela Srbija je okupirana ali jedno malo selo sa svojim hrabrim žiteljima pruža herojski otpor nadmoćnom neprijatelju ( SPS) . Bez obzira na opsadu hrabro smo se odupirali ali izgleda da čarobnog napitka nema više , Asterix i Obelix su potpisali kapitulaciju pred moćnim cezarom.:)

 4. STeve kaže:

  Trebalo bi da spusti loptu, mane se vlasti na republickom i pokrajinskom nivou i da osnuje vlast sa ostalim opozicionim strankama u SU i ostalim opstinama gde moze.

 5. Jozef kaže:

  Hehehehe vidim fijasko opozicionih botova

 6. sizif kaže:

  Piću,so*ja meg o gumi moci…..leđen siveš….
  Slabo divanim madžarski,nešto malo al i to mani…..razumemo se mi…

 7. ime kaže:

  E Pištika više nisi potreban gosn Vučiću i neće biti više puno razgovora sa njim, od sada nema više otvorenih vrata kabineta jer NETREBAŠ MU VIŠE!! Što pre to shvatio to brže ćeš moći da da daš ostavku i sedneš u ćošak i dobro razmisliš u koju sramotu si dovukao Vojvođanske Mađare i kako si ih izneverio i prodao ko kilu mesa samo zarad svoje srećice i onog tvog balavca koji je veći čuso maso i od tebe!!!!

 8. srbenda iz b.topole kaže:

  .Mozda …gosn-Pastor ponovo bude predsednik APV…Nikada se to ne zna .. i bilo bi shmekerski od NS da mu to omoguci, kao gest dobre volje i priznanje za korektnu saradnju.. Na kraju krajeva ovaj covek deluje smireno i umirujuce u skupstini APV.Ma sta vecina ovih dole potpisanih mislila o tome!!

OSTAVITE KOMENTAR